Bajnai, és pártja megnyeri a választásokat 2014-ben? Úgy értem, ők + az MSZP koalícióban?
Igen, ez így van!
Nem lesz Jobbik-Fidesz koalíció, a Jobbik újra be fog kerülni a parlamentbe, de senkivel nem lép majd szövetségre.
A Jobbik a saját világában él, aminek nem sok köze van a valódi világhoz.
"Ha Bajnai nem is beszélt arról, hogy koalíciót akarna az MSZP-vel, de elképzelhetetlen, hogy nem akar!!!"
Nem feltétlenül, másfél év alatt simán az MSZP hülyeségeitől megcsömörlött tagság nagyobbik felét elszippanthatja egy már létező vagy alakulóban lévő politikai erő, ha éppen nem ők csinálnak egyet maguknak. Éppen ezért megy a vakarózás a vezetőségbe szerintem, és az E2014 nagyon alájuk rúgott az okt. 23-i beszédekkel.
Másrészt ott a Szolidaritás, október 23-án ők vitték ki a legtöbb embert és mióta gyakorlatilag kinyírták a szakszervezeteket, ők a leghangosabb képviselői alacsony béreken tengődő melósoknak, meg annak a bizonyos 4 milliós "kis" létminimum alatt élő rétegnek. Nem szimpatikusak, de erősek.
Nem gondoljátok, hogy ez a baloldalon nem lett lezsírozva?
Azt hiszem, egy színjátékot látunk itt, hogy az E2014 az MSZP ellenfele lenne!
Vagy valóban egymásnak estek?
A Jobbik-Fidesz koalíció szerintem teljesen kizárt!
Majdhogynem a nyakamat tenném rá, hogy ilyen nem lesz soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!