Vona Gábor a Napkeltében: vélemények?
Vona Gábor a Napkeltében - KERESZTTŰZ (2009.08.10.)
http://www.youtube.com/watch?v=q7N1SeWfgO4
Ezek után kíváncsi lettem, ki ez a vona. Keresgéltem, hogy más interjúban mit mutat meg magából. Miniszterelnöknek teljesen alkalmatlan, gazdasági analfabéta, aki azt sem tudja, hogy a saját programját milyen konkrét lépésekkel akarja megvalósítani.
Nem egy ilyen gyenge képességűt illenék pártvezérnek kinevezni. Morvainak is több esze van ennél.
A 20.14-es válasz kivételével és mindenki válaszát hasznosra értékeltem. (A 20.14 eltért a tárgytól, nem az interjút, hanem Vonát úgy általában minősítette.) Volt, aki Betlent ítélte el, volt aki Vonát, én mindkettőt, de csak a Hess-ügy miatt. Addig minden rendben volt.
Tehát Betlen egy feleslegesen provokatív kérdést tett fel, amivel kimondatlanul arra utalt, hogy Vona a náci ügyben illetékes. Ezt Vona jogosan utasította vissza, de a stílusa nem volt elfogadható. Én biztos egy rövid egymondatos válasszal vertem volna vissza Betlent. Nem lett volna szabad Vonának se így bepöccenni, elveszteni az önkontrollját. Ez mutatja, hogy nem elég rutinos nyilatkozó, de mivel egészében azért nem volt gond, ez mutatja, hogy fejlődőképes. Betlen meg a végén egyenesen szánalmas volt azzal a mutogatásával. Szóval szerintem mindketten beégtek, de Betlen jobban. És ugye tőle ez kevésbé elfogadható, mert hát ő "profi", meg végül is ő provokált.
Francot se érdekli, hogy kit válaszát nem ítéled hasznosnak.
Kérdés:" vélemények?"
20:14-es is egy vélemény.
Ha tényleg nem ért egyet Vona Gábor a Rudolf Hesses felvonulással akkor nem értem miért nem mondja ki. Ez egy alkalom lett volna arra, hogy elmondhassa: nem, nem értünk egyet, a Jobbikot nem érdekli Rudolf Hess és nem kíván foglalkozni se a nácikkal, se a zsidókkal hanem Magyarországért kíván tenni. Egy tapasztalt politikus ezt válaszolta volna, de Vona sértődött ember szerepében érezte magát, de akkor meg minek ment el az MSZP-keltébe...
Jobboldali vagyok és szerintem a Jobbik még kezdő csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!