A Jobbik ellenes emberektől kérdem az okot?
Adjon az Isten! Indokokat kérek és rágalmakat. Olyanból már eleget hallottam.
Valakinek a szélsőséges, vagy rasszista a válassza, akkor azt fejtse ki bővebben is, hogy mért gondolja azt. Párt programja, politikusainak, beszéde idézete alapján. Nem vagyok kiváncsi olyan válaszra sem, „hogy mert ezt mondták”.
Előre is köszönöm mindenkinek a választ.
Én egy zsidó származású és cigány barátnővel rendelkező Jobbik szimpatizáns kérdem.
Várom a válaszokat.
Szebb Jövőt!
Még valami amivel a Jobbik ellenesek vannak megáldva:
"Fosunk, hogy megtámadnak minket a Gárdisták"
Ebből elég legyen!2006 óta ezt visítják, segítségen és védelmen kívül mégsem csinált semmi erőszakosat a Gárda!
De bezzeg az ártatlan büdös cigányok lemészároltak vidéken néhány védtelen idős magyart!!!
Ezt kéne szem előtt tartani!!
Nem vagyok Jobbik ellenes, csupán egy értelmiségi, aki soha nem fog egyetlen szélsőséges pártra sem szavazni.
A Jobbik nem a jövőről szól, hanem a múltról. Retorikájuk, jelszavaik, hangnemük mind a múlt század 30-as, 40-es éveit idézi, melyeket jobb lenne örökre lezárni. Az a rendszer, az a világ nem az egyszerű emberek, a többségi társadalom javát szolgálta, hanem az uralkodó elitet igyekezett konzerválni.
A Jobbik általánosít, és bűnbakokat keres, etnikai, vallási alapon. Súlyos hiba, és művelt ember számára felvállalhatatlan.
Számomra a cél a nemzetek összefogása, az egységes és békés Európa megteremtése. Az agresszív, támadó politika nem vezet sehová.
Úgy gondolom, hogy minden embernek joga van a saját hite gyakorlásához. Elutasítok minden olyan kísérletet, ahol az állam próbálja meghatározni, mely vallás és milyen normák szerint éljen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!