A Jobbik ellenes emberektől kérdem az okot?
Adjon az Isten! Indokokat kérek és rágalmakat. Olyanból már eleget hallottam.
Valakinek a szélsőséges, vagy rasszista a válassza, akkor azt fejtse ki bővebben is, hogy mért gondolja azt. Párt programja, politikusainak, beszéde idézete alapján. Nem vagyok kiváncsi olyan válaszra sem, „hogy mert ezt mondták”.
Előre is köszönöm mindenkinek a választ.
Én egy zsidó származású és cigány barátnővel rendelkező Jobbik szimpatizáns kérdem.
Várom a válaszokat.
Szebb Jövőt!
én azért vagyok ellene, mert nem szeretnék olyasmit támogatni, aminek a fő szavazói rasszisták, neonácik, punkok stb. fegyverrel és agresszióval akarják a dolgokat megoldani.
a párt nyilván hivatalosan nem vállalhat ilyesmit, nem mondhatja ki a programjában, de a szavazóik ilyenek.
és undorító az az agymosás, ami a kuruc.infon folyik.
pl. mikor kiderült, hogy a kiskunlacházi kislány gyilkosa nem cigány, egyből azt írták, hogy csak magyarra akarják kenni. pfff. mivan, már csak és kizárólag cigány követhet el bűntényt?
kb. a jobbik azon kapaszkodott fel, hogy elkezdtek cigányozni, és mivel a közhangulat is ilyen, népszerűek lettek.
Igyekszem válaszolni mind a 2 előttem a tapasztalatait leírónak. Tartok attól hogy ha illusztrisan írok akkor sem fogadják el mert nem a tartalmát hanem az eredetét nézik.
1. Azt hogy rossz a sajtónk azt meg lehet köszönni az SZDSZ és az MSZP 99,9% ban alaptalan de a magyar médiákba évek óta sulykolt propagandájának. Természetesen a külföldi sajtók médiák sem pártatlanok és aki az szeretne lenni az is a hazai bemutatásokból indul ki.
Az hogy az EU parlamentnek nem igazán tetszik hogy ott vagyunk és hogy olyan dolgokról beszélünk ami eddig tabunak számított pedig az országunknak fontos és feszítő kérdések az nem csoda. Eddig bár mit jóváhagytunk és bólogatva meneteltünk az EU műtőasztala felé hogy mindig faragjanak belőlünk. Egy kis mezőgazdaság , feldolgozó ipar, stb amitől sikerült megszabadulnunk.
Mi a baj azzal hogy ha elmondjuk hogy nem akarunk 2. rendű EU-s tagok lenni 25% támogatással, vagy hogy csak olyan Eu-s pénzeket kaphatunk amit ki is visznek a külföldi befektetők. Miért olyanok a szabályzók hogy a magyar kkv csak összesen a effektív felhasználható összegek 4% át tudják lehívni?
Nekünk ebben mi a jó? Hogy papíron kapunk csak és ha levonjuk a 25% nettó befizetést és az önrészt akkor kiderül hogy nettó befizetők vagyunk?
Igen függünk a világtól de legalább védekezzünk és legyen tiszta a lelkiismeretünk és tegyünk meg mindent a saját nemzetünkért mert senki nem képviselheti helyettünk az érdekeinket.
2. Ki akarja a jelenlegi állapotokat tekintve visszaszerezni a területeket? Hol hallottál komoly jobbikos politikust ilyet mondani?
Egyszerűen el kell ismernie Európának hogy mit tettek.
Ahogy azt is hogy tartoznak és nem csak a mai magyar ország lakóinak hanem az összes magyarnak.
Van lehetőség a károk mérséklésére, ami nem nagy kérés.
Utak , vasutak vonalak kiépítése a valamikori magyar területek összekötése, privilégiumok ( gazdasági emberjogi) minőségben! Hogy értse meg az EU lakossága hogy ők nem az ottani államok kisebbségei hanem ők az őslakók. Hogy nem bevándorlók, hanem egy az őseik által szétszakított nemzet élő részei. Hogy tudjuk a ma élő EU-s emberek nem tehetnek arról ami akkor történt , de megoldás csak kell csak jár.
Igazad van nem szabad háborúzni a világgal és főleg nem a szomszédainkkal. De van egy pont egy rubikon amit nem léphetnek át válaszok nélkül, mert aki mindig csak hátrál
és lesüti a tekintetét abból egó nélküli rabszolga lessz és annál nem lehet rosszabb.
3. Nem mi vagyunk azok akiknek nincs más elképzelése pld a gazdaságról, a politikáról stb, csak sajnos soha nem engedik hogy napvilágot lássanak a nézeteink. (ha bármely területről szeretnéd kérni a véleményem , én mint jobbikos szívesen válaszolok).
A cigány kérdés igen is nagyon fontos mert egy sor dolgot tol maga előtt! Hogyan léphetünk fel az EU előtt a saját nemzetünk kisebbségi politikájával kapcsolatban , amikor az itt élő legnagyobb kisebbségnek az ügyeit sem tudjuk megoldani? Lehet hogy a lakosság csak kis %-a cigány de köszönhetően a múltrendszer szegregációjának bizonyos területeken összpontosulnak. Egy Veszprémi el sem tudja képzelni hogy mekkora gond ez pld Mátészalkán.
Vagy szerinted a keleti , észak keleti emberek gondjai nem számítanak? Más fontosabb dolog?
Mi még át sem léptük a parlament küszöbét és már is valós dolgokról beszélünk és igyekszünk megoldásokat találni.
Akik 8 éve ott alszanak, mit csináltak eddig? róluk mi a véleményed?
4. Nem a szó szerinti értelmezés a lényeg hanem a szellemiség. Valahogy úgy ahogy a törvényeinket is a gyakorlatban működtetni kellene. Hogy nem csak a BTK betűi amik számítanak hanem az amit mondani akar hogy ne lehessenek kiskapuk. Akár milyen törvényeket hozhat és bár ki ha csak a betűk számítanak mindig egy kiskapuktól hemzsegő etikátlan és korrupt világ lesz. Ez nem a divat kérdése!
"tüskék"
Nem vagyunk egyformák mi sem!
A szebb jövő köszöntés csak annyit jelent hogy bízunk a nemzetünk felemelkedésében és ha ebben valamilyen közös nevezőt találsz, azzal semmi baj.
Az Árpádsávos zászló egy nemzeti örökségünk amire talán büszkék is lehetnénk ha mernénk végre magyarok lenni.
Sokunkat átmosott az a sok év és annak a sok évnek diktatúrája és médiája. Merjünk végre magyarok lenni,nagyok lenni, nem 20cm rel lejjebbről egy német vagy dán vagy angol szemébe nézni! Mert ha nem is vagyunk jobbak de rosszabbak sem.
Miért kell annak kémiát tanulni aki nem akar vegyész lenni? Egyszerűen meg kell adni az esélyt hogy megismerjen egy nem anyagi alapokra (materiális)helyezett világnézetet a gyermek. Mert talán ha ismeri a vallásosság fogalmát akkor könnyebben elfogad sok mindent.
De talán az általános műveltséghez is hozzá tartozik csak úgy mint a zene oktatás. Természetesen az etika is a szerves része kell hogy legyen és csak 1-2 év lenne ami talán segítene egy jobb magasabb értékű életfilozófia beágyazódásában. Nem az a lényeg hogy a gyerek térdeljen és gyónjon!!!!
Csendőrség!!!
Nem a név a lényeg, hanem a specializálódás.
Hogy ismerje az adott kistelepülés lések problémáit, adottságait, az embereket akiknek akadnak hajlamaik és lehetnek segítőik a problémák megoldásában.
Olyan rendőr mint bármelyik csak speciálisan a kis települések gondjai megoldása lenne a feladata.
Sokkal gazdaságosabban tudna működni mert sok esetben míg a városból kijönnének már meg is lenne oldva sok minden.
Pld
Ki az aki ha tudja hogy megtaláltak nála már 2 biciglit az lop egy harmadikat?mikor 100% bukó!
Vagy feltöri a boltot és mar találtak nála az előző feltörésnél 15 karton cigit!
A helyi viszonyokat a helyi emberek tudják a leghatékonyabban olcsóbban kezelni.
És természetesen a cigányságot is védenie a kötelessége.Nem kell az erőszakkal jellemezni a csendőrt vagy a kmb-t mert nem erről szólna.
Akár cigány csendőr is lehetne és talán ő még hatásosabban tudná kezelni néhány helyen a neuralgikus problémákat.
Multik
A multik egy természetes reflexekkel rendelkező tőkés csoport. Ami azt jelenti hogy ha van valahol hasznuk azt igyekeznek maximalizálni. A gond az hogy elnyomják a saját növekedni igyekvő de ezek a feltételek mellett nemképes kis és közép vállalkozóinkat.
Ne hidd hogy elmennek, nem hagyják itt a normál profitot sem ha úgy alakul hogy az adózás miatt az extra elmarad.
Annyira példátlanul sok előnyt élveznek hogy eltorzítják
a magyar gazdaságot. Mindenütt és a környező országokban is ahol szintén vannak kedvezményeik( de negyedannyi sem mint nálunk) szabályozva van hogy Pld 5 éves adó kedvezmény ok de amíg tart addig vissza kell forgatniuk az adott ország gazdaságába minden pénzt maradéktalanul.
Így ia meg van a hasznuk de nem tudják korlátlanul kivonni a pénzt az adott gazdaságból.
De 1000 példát írhatnék.
A lényeg hogy ez nem fenntartható hiszen mi kemény % ok árán finanszírozzuk a gazdaságot ők meg kiviszik a pénzt az országból. Támogatjuk a külföldi ipart a kemény % árán úgy hogy támogatunk olyan cégeket akik a külföldi technológiát és vezetői munkatársaikat hozzák ide miközben rabszolga bérért dolgoztatnak.
Nincs lehetőség így a fejlődésre.
Már dolgozunk egy nemzeti stratégia kialakításán ami megoldást jelentene sok mindenben.
Sajnos nincs akkora hátterünk mint a most a parlamentbe tevékenykedő pártoknak de biztosíthatok mindenkit hogy csak a magyar érdekek számítanak , függetlenül attól hogy valaki jobbos e vagy balos.
Ha érdekel hogy miért káros a magyar gazdaságnak szívesen leírom bárkinek , és bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Egy Debreceni jobbikos
nem okozol csalódást - lelked rajta, hogy kinek hiszel.
kár, hogy nem írhatom mindazt le, amit tudok...
Nos én sem hiszem, hogy az a vörös hajú úri ember követe el a kiskunlacházi gyilkosságot. Szerintem találtak egy baleket. S a legutobbi „Magyarok Nyílai robbantás”, Magyar Gárda Mozgalom törvénytelen feloszlatása és az Erzsébettéri törvénytelen előállítások után után 100%-ra biztos vagyok benne.
2. A punkok anarchisták és nem szeretik a rendet ez ért a Jobbikkal szemben állnak. + Én több cigányt látok a Jobbikban, mint rasszistát.
3. Neonácik Magyarországon nincsenek vagy csak nagyon kis létszámmal. Mert nácik németek és a hungaristák azok, akikre te gondolsz. S ez megint csak rágalmazás. Semmi konkrét. A Nevelőapám, a féltestvérem félig a barátnőm és a legjobb barátom is cigány és mind Jobbik tagok, mint ahogy én is.
Ja és anyai ágról zsidó származású is. Rasszista csapat. :D Ezért kértem a rágalmak elvetését. Pl:: a Környékünkön jelentkező skinchedeket pedig be se vesszük. Bár jelentkeztek. S a Jobbik szervezetének többségében meg van ez. Az, pedig igaz, hogy a Jobbik támogatói ők is, de a médiának köszönheti ezen ürömöt. Mert hazudik a média.
Szebb jövőt! Végre valaki, aki hasonlóan gondolkodik mint én.
Szerintem az a bajuk az embereknek velünk, hogy bár mi nem vagyunk nácik, meg a párt se, de sok olyan szavazónk van aki az. És miután ilyeneket mondanak hogy a Rosenbergék irányítják amerikát, meg hogy dunába lőném a cigányokat, jó hogy így ítélnek meg minket. Sajnos senkit se érdekel a mi véleményünk. Nagyon remélem hogy a Jobbik egyszer majd kormánypárt lesz, és bebizonyíthatjuk az igazunkat!
Kitartás!
ezt én is remélem, majd tanultok a saját károtokon, és meglátjátok, hogy ez is ugyanaz mint a többi, csak máshogy körítik.
most valahogy kiirtották a logikát az agyakból... :)
Már újra felvetődött a hittan oktatás.
ÉN vettem a fáradtságot és írtam egy emailt a Jobbiknak és kaptam rá egy választ, mert részt vettem a hittan oktatási vitában is itt, ahol senkit se tudtam meggyőzni arról, hogy a Jobbik NEM akar kötelező hittant.
Íme a válasz:
"Közoktatási elképzeléseinkben az állami (önkormányzati) iskolákban választhatóan vagy hittan vagy erkölcstan szerepelne a tantervben. Természetesen az Erkölcstan anyagának összeállításában nem Heller Ágnes vezette munkacsoportra gondolunk. Program szinten számos további kérdést kell pontosítani, pl. mely felekezetek hittan oktatásáról lenne szó (a történelmi egyházak?), milyen csoportlétszámok esetén indítható, milyen képzettséget ír elő a szabályozás a pedagógusnak az Erkölcstan oktatásához, stb.
Tisztelettel: Balczó Zoltán
Ennyi. Hittan vita lezárva.
Mint láthatod. Csak már a dédnagyapám ki áttért a zsidó hitről a keresztényre. Azt fogalmazta, hogy a zsidó vallás alapjaiban van a gyűlölet. S át adta nekem az üknagyapámnak a fordítását a Talmudról. Ma is ezt őrizgetem illetve a Naplóját, mert csak e kettőt őriztem meg tőle a Naplójával együtt. A fordítása igazolja az eredeti Talmud fordítás hiteleségét. Illetve a holokauszt tagadók igazát (megjárta Auschwitzt, bár hivatalosan nem mondjuk ki, hogy hazugság, jó pénzt kapunk érte mi utódok is évente 50. 000 volt a legkevesebb és 1 millió a legtöbb mikor hogy).
S mivel a véremben mindennél jobban bízom, ezért hiszek az üknagyapám Naplójának és fordítómunkájának.
A barátnőmről annyit a legjobb barátom húga. A féltestvérem félig a nevelőapám, pedig teljes vérig ugyan- úgy cigány származású. Egyébként, ha nem vetted volna észre a zsidókat a zsidó vallásból megtértek, vetik meg a legjobban (pl. Hitler). Viszont nem kívánom a halálukat. Viszont egyet értek Hitler kitelepítési tervével. Csak lekorlátoznám a kitelepített egyéneket, hogy a szüleik X évvel korábban megtért zsidók legyenek, és úgy maradhassanak csak itt. Mert nem a zsidó emberben vérében van a hiba, hanem a Talmud által tanított borzalmakban.
„Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt - akár pogromok alkalmazásával, ha ez szükséges. A bolsevizmusért a zsidók felelősek Oroszországban és Németországban is. Én uralkodásom alatt túl elnéző voltam velük és ma keserűen bánom azokat a szívességeket, amelyeket prominens zsidó bankároknak tettem” (II. Vilmos Német császár)
Ezen keretbe [ ] foglalt rész az idézetből az ideológiám a zsidókkal kapcsolatban. Ezt kell velük tenni.
Véghezkel vinni Hitler végső megoldását, vagyis Madagaszkárra, Új- Zélandra, Izlandra és Grönlandra száműzni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!