Szaniszló Ferenc paranoiás konteós, vagy igaza van általában?
DEHOGY PARANOIÁS! Csak jól látja a dolgokat!
Nem tudom, hogy a sok barom (bocsánat) miért nem bírja megérteni a dolgokat... Azt hiszik, hogy most jól megy minden, csak ha jobban megnéznék a dolgokat, rájönnének, hogy itt semmi sincs rendben. A média meg mossa az agyatokat (már akinek)! Persze, mert a Győzike show, Való világ, meg még sok mindenről nem is beszéltem. Ez az agymosás, nem pedig a Világpanoráma, és nem Szaniszló. Szaniszlónak a kisujjában is több magyarság van, mint itt egyes embereknek.
Mondhatnám például Szaniszló egyik epizódját:
http://www.youtube.com/watch?v=FMIXR6NxydM
MEGÉRI VÉGIGNÉZNI!
Mindent részletesen elmond, és azért beszél lassan és tagolva, mert talán megértik egyes lassú felfogású emberszabásúak! Talán lesz egy-két ember, aki fel fog világosulni, és amúgy is 2014-ben minden szavazat számítani fog a szavazáson!
Szebb jövőt!!!
Az ezo tv-vel egy kategória, nem értem, hogy hogyan mehet le ilyen szenny a 21. században.Bár ahol 1 milliós nézettsége volt győzikének nem kéne meglepődni semmin.
A stílusa annyira fájóan demagóg, agymosó, hogy az már fizikai fájdalom szinte.
Amit meg állítunk azt illik értelmes(!) érvekkel alátámasztani.
LOL. Jókat röhögök itten pár kommenten :D
Vicces nézni a sok birkát. A Szaniszló által elmondottaknak nyugodtan utána lehet ám nézni :D . Internet a hverotok ;)
Meglehet, Szaniszló karaktere furcsa egy kicsit, de a források ahonnan ezt veszi, azok hitelesek. Mondanék pár példát.
Caroll Quigley: Tragédia és remény
Caroll Quigley egy nagyon nagy tekintélyű történelemtanár volt a Harvardon/Yalen/Stanfordon. Akkora tekintélye volt, annyira szerette őt mindenki, hogy a Szaniszló által is olyan sokszor emlegetett "bankárkaszt" engedélyt adott neki arra, hogy a saját magánarchívumokban kutasson.
Az ott felgyülemlett információk alapján írt egy 1300 oldalas könyvet.
Ha kell valakinek akkor át tudom küldeni. Sajnos csak angol nyelven van.
D. Rothkopf: Szuperosztály
D. Rothkopf Henry Kissinger egyik szárnysegédje volt aki írt egy könyvet 2010-ben a világot irányító 300 családról.
Szaniszló Ferencet volt alkalmam személyesen is megismerni. Ő nem jobbos, nem balos. Csupán kimondja az igazat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!