Legyen-e államilag támogatott a temetkezés?
Figyelt kérdés
A mai világban egy temetési szertartás olyan csillagászati összegekbe kerül, amit az átlagbérből élők csak hitelfelvétellel vagy kölcsönkéréssel tudnak fedezni. Úgy gondolom ez nem helyes, mert minden elhunytnak jár a végső tisztesség, és azt gondolom, hogy a temetkezési vállalatokat állami kézben kellene tartani, valamint egy bizonyos alapellátást (koporsó, urna, hamvasztás, fejfa, temetési munkák) ingyen kellene adnia az államnak. Ha valaki ezen felül szeretne mást is a temetésen, az természetesen megkaphatna bármit amiért fizet. Úgy gondolom a temetés, mint végső búcsú megadása nem múlhat azon, hogy az elhunyt és a családja milyen anyagi helyzetben van, volt. Mi a véleményetek?2009. aug. 11. 23:02
11/15 anonim válasza:
Így van!
Pl.az ingyenes temetéseket abból a pénzből lehetne állni,amit a politikusok tőlünk ellopnak.
Esetleg kevesebb pénz jutna nekik,amit lenyúlhatnak.
Na meg olcsóbbá is lehetne tenni a temetést,az ezzel foglalkozó vállalkozók irreálisan magas árakat kérnek.
12/15 anonim válasza:
Ha találsz a költségvetésben "politikusok által ellopott pénz" tétel, akkor azt csoportosíttasd át.
Én nem akarom, hogy ilyenre fizessenek az adómból.
13/15 anonim válasza:
Én meg azt nem akarom pl.hogy a romákat segélyezzék,mégis megteszik.
14/15 A kérdező kommentje:
tegnap 18:58-nak:
Vesd össze mi az amit szeretnél ha az adódból kapnál azzal, hogy mi az amit meg is kapsz ma Magyarországon.
Kicsi lista lesz.
2009. aug. 13. 22:48
15/15 anonim válasza:
Összevetettem, nem kicsi a lista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!