Ezek tényleg meg akarnak bukni 2014-ben?
"Igen?! És szerinted honnan a francból tudhattuk, mi fidesz szavazók 2 éve, hogy ezek ekkora baromságokat fognak itt csinálni ebben a f@szom városban?"
MI szóltunk előre. TI meg forradalmi lázban égtetek.
"Na lehet, hogy Bukarestben meg Szófiában még gagyibb, ENNEK ÖRÜLJÜNK!!"
Sajnos már ez sem igaz. Bukarestben például nemrég közel 1000 buszt cseréltek le új Mercedesekre. A Szófiai metrót pedig érdemes megnézni Wikipedián, hogy néz ki.
És ezen miből változtassanak kérdező, ha nem pénzből?
És kitől szedjék be a szükséges pénzt?
Az állampolgárok adóforintjaiból?
Az IMF hitelből?
Vagy névtelen olajsejkektől és kínai maffiózóktól?
Melyiket választod?
"Melyiket választod?"
ÁFA csökkentés 27-ről 5%-ra, vagy jövedéki adó csökkentés!
Megmondom: több kulcsos adórendszer kell, de akkor én kérdezek:
HOGYAN érnéd el azt, hogy ne megint azok szívjanak, akiknek már eddig is drága volt a bkv is, meg a volán is...mert az ilyen emberek száma miliókra tehető.
Másrészt miért gondolják azt, hogy ezzel megmenekül a BKV?
Még több bliccelő lesz...ugyanott leszünk mint eddig voltunk csak drágább jeggyel, bérlettel.
Szóval, jól van ez így?
Igen, vagy nem?
Szerintem nem. Szerinted?
A tömegközlekedésünk sokkal jobb, mint legtöbb európai fővárosban, és viszonylag olcsó is.
Tudom, hogy szarok a fizetések és nehéz ezt kifizetni (fél évet én is lógtam kb 15 éve, amikor kerestem bruttó 36 ezer Ft-ot a 40 ezres minimálbér-emelés előtt), de ha látnátok, hogy mi van pl Portugáliában vagy Romániában, vagy mennyibe kerül Nagy Britanniában, akkor visszasírnátok a BKV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!