Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez valami vicc? Erkölcsileg...

Ez valami vicc? Erkölcsileg ez hol van? Csak én akadtam ki rajta első olvasatra? Én részemről felháborítónak tartom, finoman fogalmazva. "Kínaiaknak árulná a Fidesz az állampolgárságot"

Figyelt kérdés

Kínaiaknak árulná a Fidesz az állampolgárságot

"...az Országgyűlésnek a hétvégén benyújtott javaslatot. A javaslat lényege egyébként, hogy aki 250 ezer euróért, mintegy 70 millió forintért államkötvényt vesz, az megkapja a magyar állampolgárságot.."

2012. okt. 30. 09:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most nem akarom mondani, hogy ezek közül mindegyik baloldali lap, én erről még nem is hallottam, csak így megjegyzem :D
2012. okt. 30. 10:45
 12/21 anonim ***** válasza:

A HVG baloldali? :DDD

Amúgy az a mókus a Népszabadságnak nyilatkozott, akkor miért furcsa, hogy arra hivatkoznak sokan? Ja, és miért csodálkozol, ha a kormány média nem reklámozza, hogy pénzért osztogatja az állampolgárságot, és támogatja a kínai betelepülést? Csak komment nélkül nyomja a TV-reklámot, hogy az új kínai nemzedék itt fognak felnőni. Megint mosság az agyunk. Gondolod majd leírják vezércikknek, hogy mi van mögötte?

2012. okt. 30. 10:54
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

"Most nem akarom mondani, hogy ezek közül mindegyik baloldali lap, én erről még nem is hallottam, csak így megjegyzem "

Ide a rozsdás bökőt hogy simán elítélnéd ha az ellenzék ilyet javasolna de majd amint kiderül hogy a fidesz volt akkor már rendkívül jó javaslatnak tartod :))))

Egyébként Rogán mondta tegnap a Gazdasági bizottság űlésén.

Hamarosan hozzáférhető lesz az országgyűlés honlapján a jegyzőkönyv!

Vagy a fidesznyikek szerint az országgyűlés honlapját is "mocskos kommunisták" szerkesztik, mi??? :DDDDDD

2012. okt. 30. 11:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Nincs szó kínaiakról. A törvényben nem emelhetnek ki egyetlen etnikumot se, bárki megveheti ennyiért a magyar állampolgárságot.

Ha Te nem is hallottál róla, akkor minek írsz ide? A javaslatot kidolgozva benyújtották a bizottságoknak, akik állást foglaltak, a törvénytervezet az országgyűlés napirendre vette, tegnap lefolytatta az általános vitát róla, jövő héten részletes vita, ha az nincs, akkor határozathozatal, és kész a törvény.

2012. okt. 30. 13:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk kínaiakról csak Rogán beszélt de a törvényjavaslat természetesen nem.

A javaslatot szombaton nyujtotta be két társával és már az összes lap megírta. Mondjuk a fideszes lapok általában csak szűkszavúan és eldugva hogy nehogy kiakadjanak a nagy magyarvédők.

Mert ugye nehéz úgy mutogatni az erkölcsi felsőbbrendűségünket ha közben baltás gyilkosokat engedünk el és pénzért áruljuk a letelepedési engedélyeket! Mert technikailag erről van szó!!

2012. okt. 30. 13:29
 16/21 Komplikato ***** válasza:

"A kínaiak jó munkaerő, ..."

Ja, jellemzően a kínai melósnak van 250.000 feles eurója. Lol. Véletlen sem korrupt tisztviselőnek vagy gengszternek.

2012. okt. 30. 13:54
 17/21 Dick Esmen ***** válasza:
49%
"Nem leszünk gyarmat!"
2012. okt. 30. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ide a rozsdás bökőt hogy simán elítélnéd ha az ellenzék ilyet javasolna de majd amint kiderül hogy a fidesz volt akkor már rendkívül jó javaslatnak tartod :)))) "

Még mindig nem vagyok fideszes és egy szóval sem mondtam, hogy támogatom a lépést, csak megjegyeztem, hogy a hvg meg az összes lap amiről beszélt az előttem szóló, mind baloldali.

2012. okt. 31. 01:59
 19/21 LPKata válasza:

Nyisd ki a szemed,.

Sokkal jobban járnák ha a Kínaiak ide jönnének!

2013. aug. 2. 05:03
 20/21 LPKata válasza:

Kedves posztolónak miért pont a kínaiakkal van baja, vagy miért velük példálózik? Nigériai kánszercsempészek sokkal károsabbak, meg kelet európai maffiózók. :)

Amúgy volt ám magyar gyarmat Kínában, 1800-as évek utolsó negyedében 400.000(!) jó kínai ember kapott kettős magyar állampolgárságot. Ki tudjátok sakkozni, hogy hány utódjuk lehet??? Szvsz jogosan kérhetnének az utódok állampolgárságot drága jó kormányunktól. Ingyen.

2013. aug. 2. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!