Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hogyan gondolta...

Orbán Viktor hogyan gondolta ezt az 1 millió munkahelyet?

Figyelt kérdés
Nem is értem hogy mondhatott ilyet , mintha nem lenne tisztába Magyarország paramétereivel.Az Egyesült Államokban is 0,5-1 év alatt csak 200.000 munkahelyet tudtak teremteni ,pedig az egy nagy és erős ország , Magyarország meg jóval kisebb és gyengébb.

2012. okt. 30. 08:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

"Már 32 éve vagyok munkanélküli"

Ezt hogy sikerült?

Mi az iskolai végzettsége?

2012. okt. 30. 18:42
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Külföldön.
2012. okt. 30. 19:00
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Igazából álláshelyre gondolt.

Nincs állás, csak a helye...

2012. okt. 31. 09:07
 14/19 anonim válasza:
62%
bocsánat 3 éve vagyok munkanélküli.
2012. okt. 31. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
11%

Hogyan gondolta? Hát úgy hogy valamivel etetni kell a népet, jól hangzik meg minden de semmi sem azt mutatja,hogy ez be fog jönni neki. Azért 1 millió munkahely az rengeteg...azt sem tudja Orbán meg Matolcsy sem hogy mit beszél.

Remélem kormányváltás lesz!

2012. nov. 1. 17:20
 16/19 Countryman ***** válasza:
51%

Feltételezésem szerint, (csak senki sem veszi észre a mérhetetlen Orbán gyűlöletétől....) pont azért tartja alacsonyan az adózás %-át, hogy, mint offshore pardicsomba, ide telepítsenek gyárakat-üzemeket. Csak ezt az Unióban nem lehet kimondani ! Ez szerintem nagyon jó ! (Jobb, mintha Gyurcsány, vagy Lúdmilla maradt volna és újabb hiteleket vettek volna fel a hittestvéreiktől!...) Egyszerű, trükkös és még munkalehetőséget is teremt. Az egymillió munkahelyet 8 évre ígérte Orbán, úgy, hogy nem is látott bele az akkori "gazdasági" helyzetbe, tolvajlásokba !

Én hiszem, hogy Orbán jobban "focizik", mint bármelyik volt miniszterelnök akik "elkúrták" ! De most nagyon "tudják".... Továbbá úgy látom, hogy az ellenzéknek egyetlen programja van : az Orbán elleni gyűlölet folyamatos fenntartása ! Aminek ti is katonái vagytok ! Tudomásul kell venni, hogy az adósságot vissza kell fizetni, ha azt nem engedik el !

2012. dec. 1. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem gondoltak azok semmit se, majd megmagyarázzak ezt is a jó narancsosok.

Csak üres kampányszöveg volt..

Én ezt maximálisan megértem, csak tudnám akkor miért szavaztak rá ráadásul ennyien, ha ezeken a szürreális marhaságokon kívül semmit sem mondott, igért a Párt a választások előtt?

2012. dec. 1. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Aztat én sem tom he. :)
2012. dec. 12. 20:39
 19/19 Tomi90 ***** válasza:
Jobban kéne figyelni... 10 évre ígért 1 millió munkahelyet nem 1 évre, tehát 2020-ig... Ebből már 160 ezer össze is jött, ennyivel többen dolgoznak, mint 2010 elején (ksh adatok). Egyáltalán nem lehetetlen. 2010 előtt évről évre nőtt a munkanélküliség (ksh), most végre csökken, de a magyarnak semmi se jó.
2013. jan. 21. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!