Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet más a politika?

Lehet más a politika?

Figyelt kérdés
Ti mit szórnátok szívesen parlamenti képviselők fejére? Vagy mit látnátok szívesen potyogni a karzatról a Parlamentben? Kezdtem kételkedni, hogy az LMP nem akar valóban más politikát, de egyre tehetségesebbnek tűnnek. Lehetne ez magyar specialitás, Ukrajnában, Szerbiában rendszeresen bokszolnak, nálunk lehetne ötletesebbnél ötletesebb dolgokkal megszórni a politikai riválisok fejét. Én például szívesen ledobnék gázzal megfojtott csirkét, ami zuhanás közben felrobban, mert nem akarok ilyen csirkét enni. Ti miket dobnátok le?

2012. okt. 29. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
itt valami komoly félreértést vélek felfedezni... az LMP-sek is politikusok, ezt igaz tudjátok?
2012. okt. 29. 23:42
 12/19 A kérdező kommentje:
De ők mások! Jó lenne, ha az ilyesmi elterjedne, bízom bennük.
2012. okt. 29. 23:45
 13/19 anonim ***** válasza:
:D mások? jaj de aranyos. A fidesz is más volt anno. Az mszp is. Az szdsz is. A jobbik is. A demokrácia halott, vegyétek már észre. Minél tovább próbáljátok erőltetni annál jobban fog fájni.
2012. okt. 29. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Én azt nézném végig, hogy Vona gábor sörétessel a padsorok között ugrándozó Gáspár Győzikét (hogy érdekesebb legyen a műsor cölöpökre is szükség van) próbálja lelőni XD
2012. okt. 30. 10:33
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Én 22 éve látom potyogni a pénzt a politikusaink zsebébe. Ha ezt nem látnám, már akkor elégedett lennék. LMP-nek meg hajrá lehet nem a leg erősebb párt és lehet ők sem lennének jobbak, mint most a fidesz de legalább csinálják a fesztivált és néha keményen odamondanak nekik.
2012. okt. 30. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem megafonnal és söralátétekkel (ilyen szép malomkő nagyságúakkal) dobálhatnák egymást.
2012. okt. 30. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:

"LMP-nek meg hajrá lehet nem a leg erősebb párt és lehet ők sem lennének jobbak, mint most a fidesz de legalább csinálják a fesztivált és néha keményen odamondanak nekik."

Ha 22 éve figyeled a politikát, és elégedetlen vagy vele, akkor nem értem miért elég neked az, hogy néhány politikus csinálja a fesztivált, meg keményen odamond a másiknak. 22 év alatt már igazán felfedezhetnéd hogy ugyanazt a lemezt játsszák le újra és újra. Egy 14 évest még megértem hogy ugrik az ilyen átlátszó dolgokra és lelkesedik az új politikusok láttán, mert ezek aztán jól megmondják azoknak a hülye kapzsi öregeknek, de neked már látnod kellene ezt...

2012. okt. 30. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok LMP szavazó, csak szimpatikus némelyik LMP-s viselkedése.
2012. okt. 30. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Wittner Mária meg hazudik, mint a vízfolyás!

Azt állítja, hogy egy "jegyzettömbnyi" cédula "a fején koppant". Másnap be se tudott menni szegény (nem mintha hiányozna). Nos, aki ért egy kicsit is az aerodinamikához, az elképzelhetetlennek tartja azt, hogy egy ilyen magasságban lévő karzatról - pláne a középső vagy inkább a karzattól annál is távolabb lévő sorokban úgy landolnak a szórólapok, hogy azok ne csúsznának széjjel, és minő véletlen, pont az egyetlen 56-os hősnőt találja el. Ráadásul még JÓKORÁT KOPPAN is a fején. Persze ha kemény kötésben, vagy összeragasztva volt, akkor lehet. Egyébként azt is igen valószínűtlennek tartom, hogy ha kérdőre is vonta volna Szabó Rebekát, akkor ő erre azt válaszolta volna, hogy azért dobálták a papírokat mert fiatalok. Ugyan már. Egyrészt nem azért dobálták, másrészt ilyent egyetlen képviselő se mondana (szerintem).

2012. nov. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!