Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mai magyar politikusokat nem...

Mai magyar politikusokat nem érdekli vajon, hogy hogyan fog rájuk visszagondolni az utókor?

Figyelt kérdés

Senki nem akar olyan Államférfi lenni, akire 10-50-150 év elteltével is pozitívan gondolnak?

Nem akar senki halhatatlan lenni, egy második Igazságos Mátyás, vagy tudom is én?!

Ha te politikus lennél: egyáltalán nem érdekelne, hogy hol helyeznek el a történelemben?

Nekem ez ...fura... Azt hiszem, engem igenis nagyban az motiválna a tetteim során, hogy minél erősebbé tegyem az országot, minél jobb legyen a "népemnek", másrészt az, hogy száz év múlva is úgy emlegessenek, ahogy a "Nagy Hazafiakat".

De ahogy elnézem, se Deák, se Széchenyi, se Mátyás (hacsak nem Rákosi) nem akar lenni senki, legfeljebb második Rockefeller, bármibe is kerül (nekünk).

Naiv vagyok, tudom.

2012. okt. 26. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kit érdekel, hogy mit gondolnak róla 50 év múlva, ha közben tele van lével?
2012. okt. 26. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mátyás királyt a maga korában utálták, évekkel halála után meg legenda lett belőle. Szóval lehet, hogy száz év múlva mi is regéket zengünk Orbánról, főleg, ha később még a mostaninál is szarabb lesz.
2012. okt. 26. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Mátyást nem szerették, mert szigorú volt, és nagyon erős adók voltak érvényben a háborús veszély miatt. Mátyás halála után pedig a serege szétverte az országot és bejött később mindenféle kín, szóval nem csoda, hogy így emlékeznek rá.

Ma csak azzal van a baj, hogy nem a hírnév miatt kerülnek be a parlamentbe az emberek. Aki híres akar lenni, az elmegy az Xfaktorba. A mai embereket meg tudod, hogy a kiemelkedő alakokat visszarántják, kezdve a szülői neveléstől az iskolai közösségen át a munkahelyig. A topra csak a vérszomjasok kerülnek.

2012. okt. 26. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt egy kérdésem,melyik politikusunkat milyen címletű pénzen jelentetnék meg? Azt éreztem,nemcsak az infláció,hanem a politikusok kultúrája ízekre szedik amit mi:Haza Bölcse,A Legnagyobb Magyar,A Niklai Remete,Az Árvízi Hajós és még sok szinte dícsérő szavakkal illetünk.

Egyre többször eszembe jut,volt-e Kádár Jánosnak valamilyen elnevezése? Az viszont tény a néhány éve felemelkedő politikusoknak nem igen szép a megnevezése.Nem is tudom hirtelen sírjak vagy kacagjak azon,ha a most kitalált nevük a történelem könyvbe kerülne be:a következő generáció mit fog csinálni a név hallatán?

2012. okt. 27. 05:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem magasról tesznek rá, hogyan fognak róluk véllekedni. De ha ilyen ütemben haladnak a poilitikusaink, nem lesz utókor.
2012. okt. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!