Vajon miért szavazták meg a Tiszavasváriban élők újra a Jobbikot?
Lehet szidni a pártot, de azok akik tapasztalat után szavazzák újra azok már tudhatnak valamit. Poén az egészben hogy az ellenfelek mindennel próbálkoztak, kocsival hordták a lefizetett romákat szavazni, de ez sem volt elég.
"Nem kell visszafizetni?? Lehet hogy konkrétan a támogatást nem, de hidd el többet kell visszafizetni akármilyen címen is mint amit kap az ország hitel révén. Bőven megéri ez így is az uniónak."
Kérdező!!!!
Most komolyan!!
Legalább nézz utána az adatoknak és hogy mit kell visszafizetni és mit nem!
Annyira nem bírom amikor jobbikosok mondják a dolgaikat én meg hiába beszélek vagy linkjelek tényeket mert ők jönnek azzal hogy ők másként hallották és nekik másként mondták a jobbikos oldalakon!
Komolyan mondom nézz utána hogy honnan jön az EU-s pénz, mennyi jön, mennyit fizetünk be és hogy az állami fejlesztések ugyan milyen pénzből vannak!
Mert az EU-s pénzeket NEM kell visszafizetni!
A bankhitelt meg ne keverd ide!! Az teljesen más tészta...
Tegyük hozzá hogy a tehén vágási prémium a húshasznú tehenekre vonatkozott, és nem a tejhasznúakra, így máris máshogy fest a helyzet.
A szőlőtőke kivágási támogatást pedig mi magunk dönthettük el hogy igényeljük-e vagy sem (2008ig), és a kivágási igény támogatás nélkül is nőtt. Ergo nem az EU tehet arról ha sokan ki akarták vágni a szőlőtőkét. A minőségnek igazából csak jót tett.
Az a baj, hogy ezeket folyton anélkül emlegetitek fel, hogy érdemben utána járnátok, hogy mit is takar a szőlőtőke kivágásának támogatása, és milyen helyzetet hozott.
Vagy például vannak netto befizetők, és netto haszonélvezők. Mivel Németország fejlettebb, ezért jóval kevesebb támogatásban részesül. (persze azért jóval nagyobb beleszólása van EU dolgaiba) Az elmaradottabb országok kapnak több támogatást, jó lenne egyszer egy EU szidás előtt kicsit megnéznétek a működési alapjait.
Persze nem vitatom, hogy a nagyobb gazdaságok érvényesítik az akaratukat az EU-n belül, és örülnek a felvevő piacnak.
Én meg ezt ajánlom a te figyelmedbe. Bár ha ilyen Új Világrendes BüszkeMagyaros videókon nőttél fel, akkor vegyük úgy hogy nem szóltam, akkor már teljesen felesleges.
"
Tehát kapunk egy csomó pénzt ajándékba? :D Ez jó, csak nem a valóság. Van egy olyan egyesület-cég-akármi ami csak úgy ad az országoknak lóvét. Kérdezem én ennek honnan van a lóvéja?? Lehet hogy csak úgy a semmiből állítják elő a "pénzt" "jeleket" és mi a valós munkák eredményeként elért fizetőeszközzel fizetjük vissza? lehet....
"
Nah megint kifogtunk egy klasszikus jobbikost a titkos összeesküvés elméleteivel aki 1 perc alatt berak 8 videót arról hogy a Kennedy reptérből hogy lehet kihozni a titkos zsidó alakzatot és hogy az EU miért valami titkos zsidó szervezet de ha az EU működéséről beszélnénk vele akkor kiderül hogy arra 5 másodpercet nem szánt hogy megtudja miként is működik!
Katasztrófa ez a hozzá nem értés és ÍGY(!!) az észosztás...
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy iszonyat mennyiségű összeesküvés fílmet hajlandó megnézni de nem szánna csak egyetlen egyszer pár órát arra hogy utána nézzen hogy működik az amit szid!
Bár valóban iszonyat frusztráló lehetne ha rájönne hogy mekkora badarságokat beszél!
vagy reméljük hogy maximum középsulis tini aki még nem sokat tud és csak lelkesedés hajtja előre, nem a tudás...
Idézem egy Jobbikos levelét amit azután kaptam hogy leírtam neki hogy a Jobbikos vezetője egy sok százmillás villa víg tulajdonosa:
Persze a szitokszavakat részben kiszedve mert olyan ordenáré hogy a GYK nem engedné berakni...
"Ember te nagyon balf.sz vagy ám, a kapálózásod szánalamas és ásd el magad nyugodtan."
Most szívesen megnézném a Jobbikos szavazók arcát ahogy remegnek mert kiderül lassan hogy a vezetőik korruptabbak mint a szocik vagy a fideszesek :DDDD
mert azoknak 20 év kellett hogy összelopják azt amit a jobbikosok 1-2 év alatt összeszedtek :)))
Ilyenek vagytok!
Lopósabbak mint bármelyik más szervezet és erőszakosabban akarjátok a pénzt mint bármelyik roma kisebbségi...
A cigányokat is csak azért nem szeretitek mert utáljátok a konkurenciát!!
Honnan van az EUnak pénze? MIből jön a pénz?
Nem egy ördögi kérdés, egyszerűen meg kell nézni a költségvetését, az adott időszakra. Ez a 2007-2013-as költségvetés felosztása.
1. Hagyományos saját források 10 %
(vámok, mezőgazdasági vámok, cukorilletékek, lefölözések)
2. VAT (értéknövekedési forgalmi adó) 10%
3. GNI alapú hozzájárulás 80%
4. EGyébb bevételek
De írok neked érdekes adatokat. Mondjuk 2005ös adat, de szerintem jól mutatja a nettó befizető és nettó kedvezményezett helyzetét.
Németország netto 6 064 millió eurót fizetett be (tehát ebből már levontuk azt, amit kapott)
Franciaország 2 884 millió eurót
Olaszország 2 200 millió eurót
Magyarország netto 590 millió eurót kapott (2005-ben, azóta jóval többet)
Spanyolország netto 6 018 millió eurót!
Persze mint mondtam, a nagyhatalmak megoldják, hogy jól jöjjenek ki. De mikor az ország netto 600 millió eurót kap, olyankor nem lenne pofám azt mondani, hogy az EU tönkre akar minket tenni. Ahol okosan használják fel ezeket a pénzeket, és a korrupció és bürokrácia nem nyeli el, ott lehet ezekből fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!