Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiütéses győzelmet aratott a...

Kiütéses győzelmet aratott a Jobbik Tiszavasváriban. Vélemények?

Figyelt kérdés

Még nincs hivatalos közlés, de több helyen megírták már. Lehet ebből valamire következtetni?

[link]

2012. okt. 28. 20:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
69%

"A Jobbik az utóbbi fél évben a szavazói harmadát vesztette el."

Mért vesztette volna el, te kis buta? :)

2012. okt. 28. 22:05
 22/37 anonim ***** válasza:
61%

"Bár tiszavasvári ismerősöm szerint kicsit furcsa hogy az EU ellen beszélt és az EU-ból való kilépést szorgalmazta de minden fejlesztést végeredményben EU pénzből szeretne megoldani... Mint ahogy a meglévő pár fejlesztés is abból van... "

Én nem látok ebben semmi furcsát, nem olyan kevés pénzt csöngetünk le az Eunak, hogy lemondjunk minden támogatásról a kilépésig.

2012. okt. 28. 22:07
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

"Én nem látok ebben semmi furcsát, nem olyan kevés pénzt csöngetünk le az Eunak, hogy lemondjunk minden támogatásról a kilépésig."

Na most ha azt mondom hogy az EU kiszipolyoz és semmi hasznunk nincs abból hogy tagok vagyunk, majd EU-s pénzből fejlesztek mert szegény település vagyok és azt állítom hogy ezt is mi csináltuk akkor nekem az visszatetszést kelt!

Úgy KORREKT hogy elmondom hogy igenis köszönjük az EU-nak a sok támogatást és hogy általuk szépül a város(mert ha nincs EU akkor Tiszavasvárinak nincs egy fillérje sem fejlesztésre csak amit a KORMÁNY hajlandó neki adni, vagyis NULLA!!) de sok dologban nem értünk egyet!

Aki még emlékszik mi volt az EU előtt az tudja hogy mekkora veszekedések voltak mert mszp alatt a fideszesek, fidesz alatt meg az mszp-s települések nem kaptak egy fillért sem!

Az EU után legalább nem pártpolitika alapján lett elosztva a pénz hanem a szegényebb település kisebb önrésszel és több pénzt kap!

A Jobbik meg összeteheti a két kezét mert ha nem az EU osztana vissza többször annyi pénzt mint amennyit befizetünk hanem a kormány akkor a Jobbikos, mszp-s, független stb települések szinte semmit nem kapnának!

Sajnos ez tapasztalat az EU előtti időkből...

2012. okt. 28. 22:20
 24/37 anonim ***** válasza:
37%

"Mért vesztette volna el, te kis buta? :)"

Azért, cica, mert a harag elmúlik egyszer. Azok a dolgok, amire építenek, nem észből, hanem indulatból fakadnak. Az pedig hamar kifúj. Igazából kifújt. Aki picit tud gondolkozni, hamar belátja, micsoda megvalósíthatatlan dolgokkal próbálják felpiszkálni az agy nélküli réteget. Bárhogy is tiltakozunk, az EU egy zsírosbödön, amiben sorbaállnak az országok, hogy beléphessenek. Ebből való kilépés Mo-nak öngyilkosság. Minden pénz az EUtól érkezik. A cigánykérdésre pedig durván ezer éve nincs megoldás. Persze majd a Jobbik. Olyan dolgokkal etetnek titeket, amik nem léteznek.

2012. okt. 28. 22:21
 25/37 anonim ***** válasza:
50%

"Én meg épp a gazdaságpolitikájuk miatt szavaztam rájuk."

Olvastad a Jobbik programját?

Hogy csak a hadseregfejlesztésre azonnali mintegy 1000 milliárdos plusz pénzt adnak és évi kb 200-300 milliárddal növelik a hadi kiadásokat! Na azt mondd meg ez szerinted annyira jó lenne?

Ha kijelentik hogy újratárgyaljuk a hiteleinket és lehet hogy lesz amit nem fizetünk vissza az szerinted mennyire lesz hasznos? És mi alapján válogatnak? Csak mert minden hitelünk állam által meghirdetett állampapír! Értsd: pl 50 milliárdot vennénk föl és az egész világból adnak ajánlatot hogy hány százalékra adnának mi meg a legolcsóbbakat kiválasztjuk! Magyarán logikailag akkor a legolcsóbbat kaptuk. Persze az IMF olcsóbb de ők meg beleszólást kérnek a gazdaságpolitikába! A világ befektetőit meg ez nem érdekli, csak ha bénázik a kormány akkor csak drágább ajánlatokat adnak! na most így mit tárgyalnál újra?

És végtelen a sor az ilyen logikai bukfencektől a programjukban!

A cigánykérdés az egyetlen aminél a többiekkel szemben nagyobb elszántságot látok a megoldásra! De csak ezért nem szavazok rájuk! Szar programú, lőzungos pártra már szavaztam...

2012. okt. 28. 22:27
 26/37 Komplikato ***** válasza:
58%
Azért kiütéses győzelemnek nevezni azt, hogy még sem szavazták ki őket félidőben ... valami oka csak volt, hogy még is szavazni kellett, nem?
2012. okt. 28. 22:38
 27/37 anonim ***** válasza:

"miért kiütéses?"

egy zsák ziziért.

2012. okt. 28. 22:43
 28/37 anonim ***** válasza:

"ma 21:49"

Te még hiszel a mesékben?

2012. okt. 28. 22:47
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, hogy győzött Erik. A fideszes talicskával hordták a cigányokat szavazni, mégse tudták leváltani.
2012. okt. 28. 22:56
 30/37 anonim ***** válasza:
84%

aztmondjátok hogy csökken a jobbik népszerűsége, akkor én miért látom a saját környetemben hogy nem? :D Pedig bányászváros, tele mszp-ssel, mégis egyre több a jobbikos. Főleg a fiatalok, és a középosztályból.

Az mondjuk igaz, hogy az ilyen városokban, falukban ahol nyertek erőtdemonstrálnak, például a tiszavasvári gyár mostanában és a gyöngyöspatai téglagyár.

2012. okt. 29. 02:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!