Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiütéses győzelmet aratott a...

Kiütéses győzelmet aratott a Jobbik Tiszavasváriban. Vélemények?

Figyelt kérdés

Még nincs hivatalos közlés, de több helyen megírták már. Lehet ebből valamire következtetni?

[link]

2012. okt. 28. 20:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
46%
na figyu..romalakta településen tiszavasvári,ózd stb jó h jobbikos nyer...1ébként fogalmuk sincs az egész politikáról...3-4. kispárt lehet 2 év múlva...csak ilyen városokban tud nyerni...
2012. okt. 28. 21:22
 12/37 rémuralom ***** válasza:
84%
9-es, ha jól tudom, 2010-ben Tiszavasvárin kívül mindössze két faluban tudtak nyerni, tehát Tiszavasvári az egyetlen város jobbikos polgármesterrel.
2012. okt. 28. 21:28
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, Gyöngyöspata, Érpatak, Kemenessömjén csak község, nem város
2012. okt. 28. 21:36
 14/37 anonim ***** válasza:
60%
Érpatak nem Jobbikos. A Jobbik csak szimplán felkarolta Orosz Mihályt, mert rendet tett a községben.
2012. okt. 28. 21:42
 15/37 anonim ***** válasza:
48%

[link]

A Jobbik az utóbbi fél évben a szavazói harmadát vesztette el.

2012. okt. 28. 21:49
 16/37 A kérdező kommentje:
Nekem egyelőre nincs határozott véleményem, de érdeklődve olvastam minden választ (és hasznosnak jelöltem).
2012. okt. 28. 21:51
 17/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem abszolút jó!

Kiderül hogy mit tud a Jobbik ha "2/3-ada" van :)

Bár tiszavasvári ismerősöm szerint kicsit furcsa hogy az EU ellen beszélt és az EU-ból való kilépést szorgalmazta de minden fejlesztést végeredményben EU pénzből szeretne megoldani... Mint ahogy a meglévő pár fejlesztés is abból van...

Eddig amit nyújtottak az semmi extra állítólag. Pár Jobbikossal gondjuk volt de talán megoldják. Majd kiderül.

A Jobbik minden pénzét és erejét rájuk összpontosítja úgyhogy én hatalmas változást várok amit aztán 2014-ben mutogatnak hogy na lám megszünt a bűnözés, felvirágzott a település és mindezt az EU nélkül oldottuk meg!! Nah ha ezt ÍGY(!!) megvalósítják akkor nagyon szép eredményt érnek majd el országosan is és talán én is elgondolkozok!

Ha nem változik semmi akkor részemről a Jobbik felejtős! Ha egy ilyen politikai erő ha csak egyetlen városra koncentrálva nem bír igazi "csodát" tenni akkor az országot felejtsék el...

2012. okt. 28. 22:00
 18/37 anonim ***** válasza:
61%

"Nem támogatom a gazdaságpolitikájukat , viszont a roma gondokat biztos képesek lennének kezelni vagy így , vagy úgy."

Én meg épp a gazdaságpolitikájuk miatt szavaztam rájuk. Romák nálunk nincsenek.

2012. okt. 28. 22:00
 19/37 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam, hogy két év alatt semmi se változott leszámítva azt, hogy szorosabbra fűzték a kapcsolatokat Iránnal (testvérvárosi szinten egyelőre, de iráni befektetőket is vártak). De ha ez így van, miért szavaztak rájuk ilyen sokan, ilyen meggyőző többséggel?
2012. okt. 28. 22:02
 20/37 anonim ***** válasza:
77%

"9-es, ha jól tudom, 2010-ben Tiszavasvárin kívül mindössze két faluban tudtak nyerni, tehát Tiszavasvári az egyetlen város jobbikos polgármesterrel."

Most mellényúltál, ugyanis nálunk is jobbikos a polgármester, igaz ugyan, hogy megválasztásának pillanatában még nem volt tagja a pártnak, függetlenként indult és csak később lépett be amikor már polgármester volt, viszont ez akkor sem igaz, hogy egyedül Vasváriban jobbikos a polgármester. Viszont, hogy az egyetlen város, úgy igaz lehet, hogy mi nagyközség vagyunk.

2012. okt. 28. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!