Igaz, hogy a Fidesz diktatúra módjára korlátozni akarja a szólásszabadságot? Igaz, hogy le akar tiltatni oldalakat az internetszolgáltatókkal?
Mennyi "okos" ember van itt!!!!
Igen! Ezt az oldalt is betíltották az ilyen agymosott kérdések miatt!!!
Igen, ha felmész az internetre, magad is meggyőződhetsz róla, minden honlapon csak a fideszt isteníti mindenki, ezen a honlapon sem lehetséges se olyan kérdést feltenni, se olyan kommentet írni, ami nem tetszik nekik.
De most komolyan, ki kezdte ezt a hülyeséget? Sok khm furcsa húzása volt a kétharmadnak, de a szólásszabadsághoz egy ujjal sem nyúltak... olvassátok el a médiatörvényt (NE azt, amit mások írnak róla), nincs benne semmi extra...
Az internet az egyetlen amire nem tudják rátenni a kezüket. Ha megpróbálják akkor rengeteg VPN doboz meg műholdas internet előfizetés kerülne eladásra. Ha meg a szolgáltatók próbálnának szűrni, fogom és átlököm a DNS szervert valamelyik civilizált országéban lévő egyetemére ... vagy használok TOR-t.
Annyit tudtak tenni, hogy befenyítették az internetes portálókat, azért van minden érdemi dolog blogokon.
Azért mondjuk elég feltűnő, hogy a cinkes hírek még Index főoldalán is max. 1 órát vannak, volt amikor 20 percig sem aztán már nem találod. A blog ketrecben meg ha cinkes téma van tök véletlenül leesik vagy két képernyőnyit oldalt.
15 vagyok: igen, elolvastam a kérdést, kérlek, tedd meg ugyanezt a válaszommal:)
Célozgattam rá, hogy bárki bármikor meggyőződhet róla, 1 perc alatt.
A második bekezdés nem személyesen neked szólt, inkább az általános hozzáállásnak.
"A Kurucinfót be akarta tiltatni, de nem ment neki, az USA megvédte a szólásszabadságot, és továbbra is működhet ottani szerverekről."
A kurucinfót a LIBERÁLIS(nak mondott) SZDSZ is be akarta tiltani. Érdekes, hogy akkor szó sem volt diktatúráról.
Szalai Anna Máriácska bevallotta, hogy álnéven ellenőrizte a Facebookot! Gondolok, hogy most nem ezt teszi?
A 15 évesnek meg üzenem, hogy erősen korlátozva van ma is a szólásszabadság. Aki élt a rendszerváltás előtt, az észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!