A Jobbik mögött Irán áll?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak lejárató propaganda?2012. okt. 26. 15:54
11/19 anonim válasza:
Kötve hinném, hogy Irán áll a Jobbik mögött.
A Jobbikban levő zsidókkal meg mi lenne a helyzet?
12/19 anonim válasza:
Iranban nem a zsidokkal van baj, hanem a Zionistakkal.
Isfahan, Teheran, Zanjan, Shiraz varosokban nagy a yahood lakosag es jol elnek. A parliament-ben ( Majlis ) reservalva vannnak szekek csak a kepviselojuknek, nagyon jol el vannak itt, semmi gond veluk.
A Zionistak akik olik a Palestinokat, akik egyik haboru a masik utan kezdik,akik a economiai krizist elkezdtek, azokkal nagy gond van, nem csak itt Iran-ban hanem a vilag minden racionalisan gondolkodo orszagaban.
Udv messzirol:
Ali Reza
13/19 anonim válasza:
Irán valóban támogatja a Jobbikot - és viszont. Hogy mennyire, azt nem tudom.
15/19 anonim válasza:
Egy blogon bármit lehet állítani.
Könnyebb lenne megkérdezni őt, de ezt nem teszik, helyette csak találgatnak.
16/19 anonim válasza:
Az irániak nem szemiták, hanem perzsák és semmi közük sincs sem az arabokhoz sem a zsidókhoz. Azt, hogy a Jobbik kivel lehet kapcsolatban Iránon belül elég érdekes, szerintem senkivel. Viszont Jászberény nagyon jó kapcsolatot ápol Iránnal most avattak fel Yazd-ban egy több méter magas Jász emlékművet és jövőre Irán is állít egyet Jászberényben. Ugyanis a jászok iráni eredetűek és szoros kapcsolatot ápolnak Iránnal, szerintem nagyon helyesen. Van ezzel valakinek valami problémája ? Mert nekem nincs. Mi van most Irán a mumus ? Sokkal nagyobb bűnösök akik aljas indokkal megpróbálnak világuralomra törni és ehhez most Iránt akarják megszerezni.
17/19 anonim válasza:
17
Szerencséd, hogy a butaság nem fáj...
18/19 anonim válasza:
18-as taníts kérlek, ha olyan nagy a te tudásod :) miben is tévedtem volna ? ne csak a szád járjon fejtsd is ki a véleményed majd akkor eldöntöm kinek is fáj a butaság kettőnk között.
19/19 anonim válasza:
Mit nem bírsz megemészteni 18, hogy a jászok kölcsönös kapcsolatot ápolnak Iránnal ? Vagy azt, hogy szerintem nem Irán az agresszor, hanem a cionisták és az amerikai terrorista kiskutyáik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!