A műszaki szakemberek patrónusától nem furcsa ez a lépés? Hogy akarja őfelsége műszaki szakemberekkel leigázni a balliberális munkaerőpiacot ezek után?
Ezzel én is tisztában vagyok szakmabeliként, de itt az elv a fontos.
A hihetetlenül reál propagáló kormány, az informatika órák számát drasztikusan visszavágta míg a művészeti(amik felsőfokon az ún. büfészakok táborába tartoznak) órák számát növelte. Az a populizmus és arrogancia amivel szemrebbenés nélkül szembeköpik a korábbi elveiket, egyszerűen gyomorforgató.
Rabszolgáknak nem kell érteni az informatikához!
És így akarunk az EU-hoz felzárkózni?
hát felesleges is..infó órán pedig 6évig tanultam szakközépben office ismerete4k voltak...1*mutattak meg 1 win98 telepítést,mikor már régen az xp tombolt....pedig én heti 25 órában tanultam...
1ébként meg már mindenki értelmiségi akar lenni..ha így van menejn ilyen szakirányra,mert a kőművesnek(nem lenézve) semmi szüksége az informatika órára...
heti 1 bőven elég inkább a magyar,matek ilyesmi menjen mert ezek a kölkök már annyit értenek a géphez hogy az alapokat kár tanítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!