Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a romák magyarok...

Mit szóltok a romák magyarok elleni támadásaihoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
én nem háborodom fel, csak megállapítottam, hogy sok itt a fosós hippi
2009. aug. 9. 16:59
 22/37 anonim ***** válasza:
34%

Úristen emberek! kislétán egy nőt és egy gyereket végeztek ki ( még él ugye a kislány). Kapjatok már az eszetekhez ha van olyan. Ez nektek normális és jó dolog?Milyen mocskos lelkület kell ilyesmihez? Ha roma az illető, ha nem. én nem vagyok cigány, de az tuti ha a te kölködet ölné meg igy egy roma, meg a feleséged, ötezren szabadulnátok rá az illetőre. Az ő életük mitől kevesebb mint a ti feleségeiteké és mondjuk 6 éves gyermeketeké?

Undormányok vagytok.Ilyenkor szélgyellem hogy ilyen mocsok emberek közt élek. És még hangoztatja is... élből lecsuknálak. Ilyen válaszért.

2009. aug. 9. 17:03
 23/37 anonim ***** válasza:
81%
tudom, rossz ember vagyok :)
2009. aug. 9. 17:05
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azokat, akik kevesebb, mint 10 cigánygyilkosságon felháborodnak, de mikor a magyar háborodik fel a mindennapos cigányok által magyarok ellen elkövetett gyilkosságokon,rablásokon,erőszakolásokon, az már nácizmus...hol itt az igazság? én a diszkriminációt sem a cigányok felé érzem....és elég kevés aggyal kell annak rendelkeznie, aki nem tudja mérlegre tenni azt, ami folyik egyik és másik oldalról....
2009. aug. 9. 19:46
 25/37 anonim ***** válasza:
91%

Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:03

Először is kedves válaszadó:

Semmi bizonyíték nincs rá, hogy magyar ölte volna meg a nőt, és sebesítette meg életveszélyesen a kislányt.

2009. aug. 9. 19:52
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Itt kövezzenek meg ha rosszul tudom, de a Szögi féle esetnél a segíteni akaró tanárembert csapták agyon a családtagok, pedig ott a vétkes "sérültnek" semmi baja sem történt. Segítségnyújtásért halál...bizonyos köröknek érdekes az értékrendje.

Attól függetlenül mocskos dolog amit Kislétán műveltek, hiszen elvileg ők legalább hajlanak az integrációra, szóval problémamentesek.

2009. aug. 9. 20:45
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Gyorshír: ötvenen verekedtek össze. Magyarok verték a romákat? Dehogy: romák a romákat, megfelelő mennyiségű szesz elfogyasztása után: [link] Most akkor kik nem tartják be az együttélés szabályait?!
2009. aug. 9. 22:22
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez se semmi: [link] Betör, kirabolja a másik romát, aztán fel is gyújtja annak a házát. Magyarok voltak?! Nem inkább bűnöző romák?
2009. aug. 9. 22:39
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
A Kislétai gyilkosság után, Kolompár Orbán a kórházból elutazott a családhoz hogy közölje velük, hogy megműtötték a kislányt, és őt is összeverték. Én még ők nem bánatanak senkit?!?!? Még a saját fajtájukat is! Én a guszev melett lakok, sötétedés után kés nélkül ki nem megyek... Mondjuk itt engem már ismernek, és nem igazán kötnek belém, de akkor se bízok semmit a véletlenre, még kell a mocskos életem... Remélem hatalomra kerül a jobbik, és akkor lessz nekik nemulass!
2009. aug. 10. 02:44
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furcsa, hogy csak úgy gyilkolásznak! Biztos nincs semmi okuk rá? Nem valamiféle leszámolás ez? Mi csak azt tudjuk, amit a média közöl! Nem biztos, hogy az úgy van ám! A gyilkosok csak ráböknek a térképre, és -na gyerünk ölni, biztos van itt is cigány!? Én ezt így nem hiszem! Valami ok csak van! Nem?
2009. aug. 10. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!