Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a romák magyarok...

Mit szóltok a romák magyarok elleni támadásaihoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
30%

senki se mondta hogy ti támadjátok a magyarokat..

épp ellenkezőleg.. azt állítják hogy a magyarok támadják a romákat.. de mért kell rájuk fogni?, nem is biztos..

2009. aug. 9. 16:24
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

jah és amit én írtam, abban senki nem hibáztat senkit se!

amit utoljára írtam az enyémnél ott is arról szól. hogy bárki a gyilkos.. az azé lett mert ezt tanulja.. filmből, játékból mindenhonnan.. senki nem hibáztat senkit se vagyis nekem olyan mind1

2009. aug. 9. 16:26
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
igaz van köztünk egy két náci (pld az a válaszoló, aki 88-at irt a commentje végére) de a többség azért utálja a cigányokat, mert ölnek, lopnak, csalnak, hazudnak. Egyszerűen arról van szó, hogy unjuk már a szemétségeiket, és az igazságtalanságot. És én nem tudok szomorú lenni, ha hallom hogy egy-két cigány kinyírtak. Na és? Ők többet öltek meg közülünk
2009. aug. 9. 16:27
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Akár roma, akár nem, a gyilkos az gyilkos! A legaljasabb az éjszaka védtelenekre támadó orvgyilkos! Az ÁLDOZAT pedig T. magyar kormány és rendőrség, többnyire MAGYAR. Ebben a 9 esetben ROMA. Rendszerint becsületesebbb, mint a többi, mert dolgozik, vagy kis nyugdijból él, de nem bűnöző. A maffia zűrzavart és polgárháborút akar, ne ugorjatok be nekik. Zavarosban halászni a legkönnyebb! Ja és ma Szlovákiában áll a bál.
2009. aug. 9. 16:34
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
Hét éve az erdőbe vadászatra induló barátomat fatolvaj-orvvadász mocskos banda a szó szoros értelmében lemészárolta. Miért? Mert egyáltalán arra járt és rájuk szólt, hogy mit lopnak? Azóta én nem tudok sajnálni egyetlen romát se.
2009. aug. 9. 16:38
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
am fogadok hogy valami bérgyilkos lehetett, csak ki bérelte fel???
2009. aug. 9. 16:42
 17/37 anonim ***** válasza:
89%
Erőszak erőszakot szül! A svájci asszony gyilkosa még nincs meg.Lehet,hogy roma,lehet hogy nem. A gyilkos az gyilkos, az áldozat pedig áldozat,akármilyen az etnikai hovatartozása.A vérbosszú csak újabb felesleges véráldozathoz vezet.
2009. aug. 9. 16:46
 18/37 anonim ***** válasza:
61%
úgy látom sok itt a hippi
2009. aug. 9. 16:51
 19/37 anonim válasza:
60%
Felháborodsz az igazságon?
2009. aug. 9. 16:55
 20/37 anonim ***** válasza:
92%

TUDJÁTOK MEG, TI ALJAS NÁCI GAZEMBEREK, HOGY A KÉRDÉS PROVOKATÍV ÉS JELENTETTEM A MODERÁTORNÁL!!! MÉG HOGY MI TÁMADJUK A MAGYAROKAT....

Édes, csak nyugodtan :) :DD

Hát igen, ti támadjátok a magyarokat, még ha fáj is elismerni. Tisztelet a kivételnek, de neked nem, mert te is csak egy rasszista gyűlölködő vagy!

Tudod, el lehet menni, ahogy az exminiszterelnökünk mondta..

2009. aug. 9. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!