Kb. mennyi ember fér el a Kossuth téren és a közeli környékén ha tényleg nagyon nyomorognának ott az emberek? Mekkora a tér területe?
Kb. mennyi ember fér el a Kossuth téren és a közeli környékén ha tényleg nagyon nyomorognának ott az emberek?
Mekkora a tér területe?
Ha a tegnapi orbánista nagygyűlésre gondolsz, akkor ott egy ócska, állami segédlettel végrehajtott manipuláció volt. Én ott voltam, és átláttam. A BM propaganda ugye 400 ezer résztvevőt jelölt meg, és a Hír Tv kamerája is tömött teret mutatott. Ezzel szemben az a helyzet, hogy egyáltalán nem volt tele a tér, de úgy tere3lték a térre jövő birkákat (bocs, embereket), hogy ilyen tömeges képet adjanak ki. Én az Akadémia utca felől érkeztem 4 órakor, és az lepett meg, hogy a Kossuth téren nincs szinte senki. A tér a középtől jobbra és balra eső részén nem is volt. Középen állt csak a tömeg, de úgy, hogy az Alkotmány utca felől érkezőket viszont nem engedték be a térre, ők egy kivetítő előtt ácsorogva az Alkotmány utcában toporogtak. Még egy hézag is volt a téren levők, és a kivetítő előtt levők között, és ez utóbbiak így a Szemere utcáig értek. Így egy bizonyos szögből hatalmas tömegnek tűnt az egész, közben meg a tér nagy része üresen maradt. Szerintem max 100 ezren lehettek.
Voltam előtte a millás tüntetésen is, amiről meg azt mondták, hogy ott 15-20 ezren voltak. Ez meg természetesen alábecslés. Biztos, hogy a FIDESZ-gyűlésen nem voltak 20-szor annyian. A millán szerintem 50 ezer körülien lehettek. A FIDESZ-gyűlésen nagy jóindulattal talán kétszer annyian.
Itt a képeken tök sok ember látszik, de a 400 ezret én is sokallom, közben meg már utána néztem, maximum 200-230 ezer ember fér el a téren...bár ha a környező utcákban is voltak...de a 400 ezer akkor is erős tulzás szerintem.
#7-es. Érdekelne a motivációd. Eldöntötted, hogy ebben hiszel, és semmi nem ingathat meg? Vagy te az egyik kiemelt kedvezményezettje vagy a rendszernek? Esetleg mondod, amit a környezetedben hallasz, mert nem vállalkozol az átlátásra? Lehet, hogy mindössze provokálsz?
Vajon melyikről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!