Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik ártanak Magyarországnak a...

Kik ártanak Magyarországnak a legjobban?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
A Fidesz szavazók.
2012. okt. 23. 23:50
 2/20 anonim ***** válasza:

közvetlenül a politikusok

ha összeesküvéshívő lennék akkor folytathatnám hogy őket a zsidók, cionisták, az EU, külföld stb stb irányítja de mivel nem vagyok az ezért nem fűzök hozzá semmit:)

2012. okt. 23. 23:51
 3/20 anonim ***** válasza:
15%
Azok akik elmennek szavazni.
2012. okt. 23. 23:58
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Azok, akik széthúzást szítanak!

Akik bontják a társadalmat, mindenkit mindenki ellen uszítanak, diákot tanár ellen, feleséget férj ellen, beteget orvos ellen, tanárt diák ellen, szegényt gazdag ellen, bicajost autós ellen, hívőt pap ellen, cigányt magyar ellen, magyart cigány ellen, magyart magyar ellen, cigányt cigány ellen... Pártot párt ellen, pártot önmaga ellen, embert ember ellen... Ezek a szorgos bomlasztók, ezek ártanak a legtöbbet Magyarország ellen, ezek bomlasztják a pártokat, szervezeteket, mindent ami egységet alkot!

2012. okt. 24. 00:02
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) szerintem mondjuk "mi" tehetünk róla hogy így állunk!
2012. okt. 24. 00:03
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Akik "szabadságharcolnak" a nevünkben (???) az EU-val és az IMF-el.
2012. okt. 24. 00:04
 7/20 anonim ***** válasza:
8%
én is ezt tudom mondani, ha összeesküvés hívő lennék akkor szdsz, mszp, Bajnai -->> Eu ... de mivel nem vagyok az, így inkább nézem naponta a bűnözők közt című klasszist, még abban is több realityt látni, mint a magyar médiákban összességében ...
2012. okt. 24. 00:06
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Orbán, Matolcsy és a Közgép maffia.
2012. okt. 24. 00:13
 9/20 Komplikato ***** válasza:
Habony Árpi és Tsa? Az aktuális (bármelyik) eddigi kormány mögött álló, őket (le)fizető oligarchiák? Akik tonna szám nyomják a lovét a "magyar" cégekből off-shore-ba? Matolcsy elvtárs? A minden pártba beépült ex-komcsik?
2012. okt. 24. 00:17
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
féltek itt matolcsy féle maffiától holott top 100 magyarországon tevékenykedő vállalat közül, mennyi van magyar tulajdonban?? Érdekesebb lesz a kép, ha még azt is megnézitek, h. ezek nagy része mikor és hogyan került be az országba...
2012. okt. 24. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!