Hogyan tudnám leváltani és kivégezni a kormányt? Ennek mi a menete, és a következmény?
Tételezzük fel, hogy van 5300 felfegyverzett emberem (legtöbbjük szerb, ukrán, orosz fegyverekkel), megfelelőn ellátással (lőszer), és képzettséggel! Valamint ha oda kerül a sor még 2 tüzelédre képes T-72-est is tudok szerezni harckocsizókkal!
Na tételezzük fel, hogy az embereimet a legnagyobb csendben fel tudom juttatni Budapestre, és egyik hétköznap betörnénk a Parlamentbe.
Te hogy csinálnád? Mik lennének a következmények? Hogyan érdemed cselekedni?
Minden érdekel :)
Nőket. Lol.
Persze, hogy csak egy példát hozzak fel, valószínűleg azért van mostanában annyi karrierista nő, mert annyira nem érdekli őket a hatalom. :D
Senki sem lesz olyan hülye, hogy ez alapján döntsön.
A pszichológiai tesztek sem tévedhetetlenek egyébként.
"Ha szerzel fegyvert és felszerelést én beállok. "
Minek? Azt sem tudod melyik a fegyver eleje és hátulja...
"Nőket. Lol. Senki sem lesz olyan hülye, hogy ez alapján döntsön. "
A senki alatt Magadat érted, nyilván.
A spanyol parlament 2004 óta és az euroatlanti értelmiség az utóbbi 3000 évben van olyan hülye, hogy e mentén érvel.
Hogy miért, azt erős társadalomtudományi és kulturális stúdiumokban tudod felderíteni.
Semmiképpen nem diktatúrát akarok!
De még azt sem tudom, hogy milyen "népvezetés" legyen.
Ötletek ? :P
"Euroatlanti értelmiség az utóbbi 3000 évben"
Kár hogy még 3000 éve még nem is létezett, de feministák lettek volna az hótziher.
De olvasgathatsz a nőkről görög,római, középkori nagy keresztény gondolkodóktól, ha már a 3000 éves európai (bár indián forrást sem hozol valószínűleg) őscivilizációdat nem tanulmányozhatod.
Hogy ne csak offoljak én is inkább lefizetném ennyi pénzből mintsem, lekaszabolnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!