Hogyan tudnám leváltani és kivégezni a kormányt? Ennek mi a menete, és a következmény?
Tételezzük fel, hogy van 5300 felfegyverzett emberem (legtöbbjük szerb, ukrán, orosz fegyverekkel), megfelelőn ellátással (lőszer), és képzettséggel! Valamint ha oda kerül a sor még 2 tüzelédre képes T-72-est is tudok szerezni harckocsizókkal!
Na tételezzük fel, hogy az embereimet a legnagyobb csendben fel tudom juttatni Budapestre, és egyik hétköznap betörnénk a Parlamentbe.
Te hogy csinálnád? Mik lennének a következmények? Hogyan érdemed cselekedni?
Minden érdekel :)
"Szerintem nem tolerálnák túlságosan az alkotmányos rend megdöntésére irányuló, csoportosan felfegyverkezve elkövetett cselekményeket."
Nem is vártunk ilyesmit. Azért kellenek a légvédelmi gépágyúk is!
"Egyébként csak a vicc kedvéért: nyilván, ha már benn vannak a Partlamentben, akkor egyenként lelövetném őket, végül pedig hívatnék néhány helikoptert, akik egy létrát lelógatva segítenének nekik hazajutni."
Az egyenként lelövetés nem túl hatásos abban az esetben, ha a célod erőt demonstrálni, és meg akarod mutatni, hogy a magyar néppel packázni nem lehet. Maradjunk az eredetileg kitervelt gyors és látványos megszállásnál.
Foglyokat nem ejtünk és senkit sem hagyunk életben!
Előre bajtársak!
Jó, tételezzük fel, hogy bent vagyok, és élő politikus onnan nem jön ki.
De ha agyonlövetem Ádert, akkor mit csinálna a Honvédség? Meg hogy tartsam meg a hatalmat?
Tételezzük fel, hogy valakinek van pénze 5300 képzett, külföldi zsoldosra, sőt felfegyverzésére is.
Ennek a felszerelési és fenntartási költségéből úgy lehetne korrumpálni az egész politikus bagázst, hogy pár év alatt megtriplázná a milliárdjait az illető...
"De ha agyonlövetem Ádert, akkor mit csinálna a Honvédség? Meg hogy tartsam meg a hatalmat?"
Valószínűleg támadna. De segítséget kérhetsz Kirájhekker hadseregtábornoktól, ha ő mozgósítja banderiális hadseregét akkor élő ember nem marad aki szembe merne szegülni veled.
". De segítséget kérhetsz Kirájhekker hadseregtábornoktól, "
LOOOOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!