Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem minden rendben van...

Szerintem minden rendben van kishazánkban, csak nagyok az igények és túl jól élünk. Vagy ti nem így látjátok?

Figyelt kérdés
Csk pozitívan kell gondolkodni és nem kötik ki a gázt, villanyt... Értékelik ha pozitívan állsz a dolgokhoz és mérlegelik.
2012. okt. 22. 20:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%
Nincs minden rendben, de ettől függetlenül az igények nagyobbak, mint amit elbírnak az emberek.
2012. okt. 22. 21:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Az igényeket ránk eröltetik. Régen jó vólt a furt kut, vagy az ásott. Ma megbüntetnek ha ilyened van. A derittő gödörrel sem volt semmi baj, nem ez szennyezte a földeket. Elmondom, Kinában a mai napig, emberi trágyával kezelik a földeket. Én nem kértem az internetes ügyintézést sem, de a számláimon felvan tüntetve:Ügyfélszolgálaton teljesitett számlafizetés, 490ft. Akkor, hogy adjam alább? A gázt kiköttetni nem lehet csak ha nem fizeted, de akkor megy a kamat a hátralékra, aztán a házra, és ez érvényes a vízre, villanyra, csatornára, szemétszállításra. Nem veszem igénybe készenléti díjat kell fizetni, min. 5600ft.
2012. okt. 22. 21:24
 13/27 anonim ***** válasza:

A gazt nem lehet kikotettni???

Persze , nagyok az igenyek , azert vandorlunk ki egyre tobben.Pl. igen neha jol esik etterembe jarni , nem nezni hogy a Tescoban eppen melyk szemetrevalo kaja van learazva, nem izgulni a szamlakert, nem stresszelni mikor basz.nak ki a munkahelyrol.Ezek szerintem is elkepeszto igenyek.Mit is kepzelunk mi magyarok magunkrol, egyaltalan miert tervezi ma mar minden 5. ember aki megtehetne, h lelep? Teljesen "erthetetlen".

Amugy en ertettem az ironiat a kerdesedben, de lattam itt nem mindenki.:)

Hiaba nagyravagyo nep a magyar...:)(ironia)

2012. okt. 22. 21:35
 14/27 anonim ***** válasza:

"Valóban nagyok az igényeim, ha szeretnék többet keresni, mert jelenleg 10-ed annyit keresek mint europai társaim, hasonló munkával"

Az a baj, hogy nem gondolod végig, hogy ezt a tized annyit is ki kell valakinek termelnie míg te egy irodában mereszted a segged.

2012. okt. 22. 22:45
 15/27 anonim ***** válasza:

"Régen jó vólt a furt kut, vagy az ásott. Ma megbüntetnek ha ilyened van"

Mért büntetnének meg? Nekünk is van fúrt kutunk. Senkinek semmi köze hozzá.

2012. okt. 22. 22:47
 16/27 anonim ***** válasza:

"A gázt kiköttetni nem lehet csak ha nem fizeted"

Mért ne lehetne? Fegyvert tartanak a fejedhez a szolgáltató irodájában? Egyébként meg eleve beköttetni sem kötelező, ahogyan a vizet vagy a villanyt sem.

2012. okt. 22. 22:49
 17/27 anonim ***** válasza:
2012. okt. 22. 23:02
 18/27 anonim ***** válasza:

3-as!Tökéltesen igazad van.De tudod,örülj,hogy nem Ugandában vagy éhező!

Szóval igen,nagyok az igényeid sokak,főleg a tehetős réteg szerint.Talán csak nem azért,mert ha örülnél,hogy nem Ugandában éhezel felennyiért is hajlandó lennél mégegyszer ennyit dogozni...?Hmmm?Ugye véletlenül sem kedves "kapitalizmuspárti győztesek"?(lásd az előző linket)

2012. okt. 22. 23:07
 19/27 A kérdező kommentje:
A tanyákon most szerelik fel a vízórákat a furt kutakra. Az ásott kuttal és a furt kuttal meg nem szabad dicsekedni, mert az is a csatornába folyik, ha nem akkor is és az jelenleg drágább mint az ívóvíz. Itt nállunk már jártak úgy, hogy megbüntették őket a furt kut miatt.
2012. okt. 22. 23:25
 20/27 anonim ***** válasza:
5-ös te is fordulj orvoshoz a kérdezővel együtt.
2012. okt. 23. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!