300 eurós nyugdíjat ad a Fidesz a kettős állampolgároknak? Erre van pénz?
Ukrajnában tömegesen kérelmezik a kettős állampolgárságot, nemcsak magyarok, amitől a mostaninál ötször magasabb nyugdíjt remélnek, ugyanis Semjén Zsolt ezt ígérte nekik:
"Egy percig nem titkolták, hogy ha megadják a szavazati jogot, akkor legalább 20 évre bebetonozzák magukat. "
Ezt Mikola kottyintotta el 2006-ban, utána Orbánék persze mismásoltak, hogy de hát ez nem így van, de mégis, meg aztán amúgy. Én is pontosan tudtam, mire megy ki a játék.
Ez marhaság. XDDDD
Csak én gondolom úgy, hogy Bajnai visszatért a közéletbe, ezért a ballib sajtó minden fronton támadást intéz Orbán ellen?
Ugyan miből adnának olyan nyugdíjat?
"Csak én gondolom úgy, hogy Bajnai visszatért a közéletbe, ezért a ballib sajtó minden fronton támadást intéz Orbán ellen?"
Én inkább úgy látom, hogy a fideszes irányítású közmédia vette célkeresztbe Bajnait. Már az M1 híradóban is "komcsiként" próbálták beállítani, ahogy az Internacionálét énekli.
"Ugyan miből adnának olyan nyugdíjat?"
Az általunk befizetett forintokból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!