Ezt miért nem látjátok meg soha? Ez miért megy el a fületek mellett?
Nagyon fel vagytok háborodva, hogyha agyonlőnek 1-1 cigányt....
Amikor ilyet tesznek egy idős magyar nénivel azon miért nem vagytok fehláborodva? Azt miért nem halljátok meg?
Ne kezdjük előlről, mert ez nem egyedi eset:
egyszer 2007ben agyonlőttek egy nénit sajnáltuk....most agyonlőttek pár cigányt sajnáljuk
ennyi
Meg neoliberális magyarellenes rendszer van. Ez az mszp kormányzásának az egyik alapja. Ebben az orászágban jeleneg nem a MAGYAR ember az első,szent és sérthetetlen, hanem a mocskos büdöscigány,a zsidók,a multik meg a külföldiek!
Ilyen kormányt választottunk,köszönhetjük szépen magunknak...
Jó a megoldásod, közzé kell tenni a nemroma áldozatok eseteit is.
Össze kell gyűjteni minden ügyet egy lapon, és rendszeresen belinkelni, ugyanúgy, ahogy a romaügyek középpontba kerülnek.
Fel kell vonulni, tiltakozni kell, aztán meg összefogni a baloldali választókkal, mert jelenleg az ő kezükben van a megoldás, ők tudnak nyomást gyakorolni a kormányukra.
Én nem tudom személy szerint mi lenne a megoldás, de aki végigolvasta a cikket, az elgondolkodhat: az egyik falubeli nénire ráüvöltött az 5-6 (?) éves kis cigánypurdé h "mit nézel sz.pd ki a f.szomat"....Ez annyira jellemző. Nem csodálom ha bűnöző gyilkos lesz a legtöbb cigánygyerekből. Fehér gyereket én még nem hallottam ilyet mondani egy öreg néninek. Vagyis bocsánat, mégis hallottam, csak az meg mind cigányokkal haverkodott, onnan vette a stílusát.
Ismerek elég sok liberálist, meg szocit is....hülyeség h ők nem utálják a cigányokat. Nagyon is. Meglepődnétek, sokszor még jobban mint akármelyik szélsőjobbos. Csak nekik hivatalból kell mást mondaniuk...persze attól ez még gerinctelen dolog marad, csak szólok h a nagy balosok meg libsik nem hisznek nagyon komolyan az elveikben maguk sem....jó lenne felébredni
Az a vicc ám ebben az egész országban, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!