Több, mint 100 milliárd dollárral tartozik valaki (k) Magyarországról - ez ÁLLAMADÓSSÁG vagy KORMÁNYADÓSSÁG?
Én úgy tudom, hogy hazánkban a demokrácia azon eszközét, amit SZAVAZÁSNAK hívnak eszközölték. A szavazás jogszerűségéről és tisztességéről is csak hirtelen felindulásból voltak problémák, azt az érdekelt felek elfogadták.
Akkor miben nem lett megkérdezve a nép?
Először is. A nép meg lett kérdezve - volt egy szavazás, amikor megválasztották a kormányt.
Másodszor is. Kérdezd meg a népet: akar-e adót fizetni?
NEM. Marhára nem.
Szóval barátom, majd az autópályák kijavítják magukat, a tanárok ingyen dolgoznak, az orvosok véren fognak élni, mert pénzük nem lesz arra, hogy ételt vegyenek, és így tovább.
Na de, kérdezed őket vagy sem, a nép amúgy sem akar adót fizetni, csal, feketemunkázik, lop, a legtöbb sztereotipikus cigány különbb az adócsaló magyarnál, mert kisebb kárt okoz, mint ti.
A nép egy ostoba, hozzá nem értő, manipulálható tömeg. Alig van egy maroknyi ember az országban, aki valóban tájékozott a politikában, sokan próbálnak annak látszani, sokan azt hiszik magukról, hogy azok, mert kiolvasták az Orbán Viki, vagy a Fecó életrajzát, meg néha megnézik az MTVn a parlamenti ülésezéseket, meg tetves kurucinfot olvasnak, de marhára nem azok, ők is pont annyira tudatlanok, hozzá nem értőek, mint a többiek, mint én.
Na de amíg én például tisztában vagyok azzal, hogy mekkora nagy hülyeséget beszélsz, addig te nem, meg az emberek túlnyomó többsége sem.
Polgári kötelességed az, hogy megkérdőjelezd a kormányt, hogy vajon mindent jól csinál-e, de te átmentél a kérdezésből a vádlásba, koholásba, fröcsögésbe és ez undorító. Többek közt a hozzád hasonló emberek és magatartás miatt tart ott az állam ahol.
Nem egy alapos kutatáson nyugvó, konstruktív kritikát gyakorolsz, csak öklendezed a szart a szádból.
Aki azt állítja, hogy mi arra szavaztunk, hogy a megkérdezésünk nélkül bármit tehetnek a terhünkre, hát azt kell mondjam ez megint nem igaz.
A pártok ki akartak törni a hatalom megszerzése érdekében és különböző ígéretekkel becsapták a választókat.
Remélem emlékszünk rá majd az adott helyen, mondjuk egy bíróság előtt.
Mondok cifrábbat is.
pl: az Alkotmány egyenrangúnak ítéli a pártokat a civil szervezetekkel!
Egyenlő elbírálás és egyenlő finanszírozás!
Mit hitettek el velünk a médiákon keresztül?
Csak a párt lehet vezetője az országnak.
Ez is érdekes hazugság és jól eladták ellenzékestül együtt tették ezt.
Amikor a szavazatunkat adtuk egy kitétel sem volt arra, hogy akarunk-e adósságot felvenni?
Viszont adócsökkentést ígértek!
Valahol, aki arra hivatkozik, hogy mi erre szavaztunk az inkább cinikus, mintsem értelmes ember.
Kérdés továbbra is KORMÁNYADÓSSÁG vagy ÁLLAMADÓSSÁG ez a temérdek pénz?!
20 éve a pártok irányítanak és vették fel vagy nem vették fel az a sok pénzt.
Mert az is felmerült, hogy nem vettek fel hitelt, csak aláírták egyéni hasznuk miatt a vállalást s ezzel valóban egy gyarmatosítást hajtottak végre VOLNA, de...jelzem felébredtünk.
20 éve MINDEGYIK PÁRT sáros ebben a kérdésben!
Nincs kivétel ezen a területen, mert mindegyik volt URALMON - HATALMON és tette amit tett!
A különbség az talán, hogy ki többet ki kevesebbet lopott - csalt - hazudott, de minden a Magyar Nemzet ellenére történt.
Tehát nem sarkítanám le
se külön MSZP-re
se külön FIDESZ-re
se külön MDF-re
se külön SZDSZ-re
mert mindegyik bűnössé vált...
Bár nem jelentetted ki, megelőlegezem neked azt, hogy ha egyik nagy párt sem, akkor a jobbik?
Mert ne is haragudj, de nincs olyan értelmiségi ember, aki a jobbikra szavazna (természetesen, aki értelmiséginek tartja magát és rájuk szavaz valójában pont annyira értelmiségi, mint Gyurcsók úr a Budapest TVn doktor).
Hogy hova ment ez a pénz? Nem tudom, de te sem és szerintem senki más sem.
Nem azt kéne hangoztatni a tömegeknek, hogy "MONNYOMLE!", meg "MOCSKOSZSIDÓK!", hanem mondjuk azt, hogy legyen az államnak egy központi internetes adatbázisa, ahol az utolsó szaros WCpapírig utána lehetne nézni az államkiadásoknak a megbízott cég nevével, telefonszámával, honlapjával, mittudomémijével együtt. Aztán ki tudja, hogy milyen hátrányai vannak ennek, csak felhoztam példaként a konstruktív kritika gyakorlására. Találj ki valamit, gondold át, add tovább másoknak, gondoljátok át, ne hőbörögj egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!