Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig mehet ez így? Más is...

Meddig mehet ez így? Más is egyre rosszabbnak látja az életszínvonalát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 19:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Én egyre jobbnak. Amikor a hajléktalannak kaját akarok adni, erre ő az öklét rázva fenyeget, hogy neki nem kaja kell, hanem pia, amikor egyetemi tanárok és diákok járnak az étteremből kaját hozató ingyenkonyhára potyázni, mert lusták főzni vagy ABC-be menni vásárolni, nempedig azért mert nincs más, amikor a szatmári rokonok sírnak, hogy nem lehet megélni, de a házban ott figyel a szuperszámítógép, a LED TV meg a rockgitár, a garázsban meg a legújabb Mitsubishi akkor azt kell, hogy mondjam, hogy igenis, itt jólét van!
2012. okt. 19. 19:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Értem. Más? valaki...milyennek látja??
2012. okt. 19. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Én érzem hogy egyre ötletesebbnek kel lennem hogy túléljem kormányunkat ! Remélem elkergeti a népharag 'jótevő és jót evő" kifosztóinkat !
2012. okt. 19. 19:28
 4/15 Komplikato ***** válasza:
93%

Én és sok ismerős, rokon, kolléga nem a kormányt, hanem az évet vagy a fűtés szezont szeretnénk "túlélni", egyenlőre nagyobb esély van lottó ötösre.

Gondolod az 4 millió ember aki létminimum alatt tengődik az olyan választ adna neked mint az első?

2012. okt. 19. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Én kitörtem a 4M-ból. Egyre javul az életszínvonalam.
2012. okt. 19. 20:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nincs egy vasam sem.......
2012. okt. 19. 20:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Látom a válaszokból a szűkebb ismerőseim helyzetét ami kísértetiesen hasonló,vegyes,de a többség fél,napról napra él....
2012. okt. 19. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bizony igencsak sakkozni kell, ha ki akarsz jönni hó végére, aztán lehet még így sem sikerül. De tényleg már minőségi kaja sem kerül rendszeresen az asztalra, hol van már az egészséges táplálkozás? Pedig enne az ember, csak ha nincs pénze... Én mégiscsak azt tartanám a legfontosabbnak, amit a szervezetedbe viszel be.

De ugyanúgy mondhatom, hogy ruhákra sincs vagy alig van pénz. Á, szóval szar ez így, na.

2012. okt. 20. 02:28
 9/15 anonim ***** válasza:
30 éve így van ez .... nem értem, h. te h. h. csak most veszed észre ... igaz engem nem kapott el, az ingyen pénz ingyen tv láza sem, szerencsére hitelem sincs már ... szal én reálisan látom a lejtőt nem most rakták elénk, mostani infláció megfelel az elmúlt 10 évének, így érzem és statisztika is alátámasztja ... talán annyi h. egyre kevesebb pénzből kell már félre rakni, de ilyen kamatok mellett nem csodálom, h. nem tudnak félre rakni. Ez rablás!!!
2012. okt. 20. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

30 éve a nagyanyám megművelte, babrálta mindennap a kis (7 ár) szőlőskertjét és a kertet.Mindennap babrálta és meg is termett minden zöldség gyümölcs benne.Értéke volt.A feleslegből pedig jutott a piacra egy kicsi.

Most alig van ilyen.Aki csinálja az nagyban és "profitorientáltan".

Az emberek megvásárolják mellé azt is amit nem akarnak, de megveszik ad hoc jelleggel. Aztán meg mikor jön a hó vége ,sír a szájuk.Nagyon sokan belementek mindenféle adósságokba úri flancból ,sznobságból mert azt hitték a jó közérzetet a "boldogságukat" a tárgyi javak révén kapják majd meg.Sokan még versenyeztek is mert ha van a szomszédnak akkor neki is jár !Alapból!! Különben is bemondta a tv ,hogy megérdemli.

Senki nem szólt nekik: Amit lehet Jupiternek...

Most meg copnak 1000rel és hibáztatnak mindent és mindenkit.Főleg a mindenkori kormányt.

Ha pedig valaki még meg is él valahogy UGYANÚGY sír a szája ,mert nem akar kilógni a sorból,mert nem akarja már ,hogy irigyeljék.

Az az igazság,hogy nagyon sok élhetetlen,boldogtalan csak panaszkodni szerető "kádárikusz pitekusz" mászkál még most itt köztünk.Ezeknek semmi se jó, ezek ha hibát találnak valamiben ,ha kritizálhatnak valamit ,valakit azt kéjes örömmel teszik.Már már annyira függők ,hogy ha minden jó és minden készen alájuk lenne tolva ,akkor meg az lenne a baj.

Nagyon sok, lusta, szinte semmi iránt nem érdeklődő sznob de egyben kicsinyes tagja van a magyar társadalomnak.

Egyébként én sem élek valami "hűde jól", vannak fontos dolgok amikre évek óta nem telik.De mindig van még fontosabb.Általában mire bejön a pénz amit nem könnyen keresek meg napi 11-14 órában, már meg is van hely hova kell.(Ebben az évben volt 7 szabad vasárnapom is már!)Tömködjük vele a lukakat mint a léket kapott hajón.

A lényeg az, hogy egészséges vagyok szép családom van a munkámban örömem lelem és még ilyen szórakozásokra is marad időm mint a gyk.

A pofám leszakadna ,szégyenemben ha panaszkodni mernék!

2012. okt. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!