Mi a véleményed a fidesz legújabb ötletéről a vasárnapi iskoláról?
Nem olvastam végig, de leírom a véleményem.
Szerintem van benne valami,de kivitelezhetetlennek tartom az egészet, s mivel a közmunkások egy része iskolázatlan (roma) nem is ártana nekik, csak úgysem járnának be, ha meg kötelező lenne akkor pedig csak testileg lennének ott.(mert gondolom aki diplomás de mégis közmunkás annak felesleges lenne bemennie ezért most csak az iskolázatlan emberekről írok)
Magyarán hülyeség,hogy röviden és tömören foglaljam össze.
"és mivel a közmunkások egy része iskolázatlan"
Pláne a diplomások. ;)
Valaki rám akarna erőltetni valami vallásos sz*rt, lehet kitaposnám a belét. Általában nem vagyok agresszív, de mostanában minden marhára keresztény és ezek a megmondó emberek pont a legerkölcstelenebb senkiháziak, nagyjából semmi közük pont a keresztényi erkölcsökhöz. Másrészt mi van, ha én pl. buddhista vagyok, vagy ateista, vagy bármi más? Ha bárki ezért másként kezelne vagy hátrányos helyzetbe hozna, az most vásároljon sírhelyet.
"Erkölcsi mélyponton van a magyar társadalom,"
Szerintem meg a magyar politika van erkölcsi mélyponton és az összes képviselőt, polgármestert köteleznék egy minimum 60 órás erkölcstan oktatásra, végén vizsgával.
Menjenek a jó édesanyjuk büdös ....na oda.
Kedves Komplikato!
Ha már idézel akkor ne csak kiforgasd ami idézel "aki diplomás de mégis közmunkás annak felesleges lenne bemennie ezért most csak az iskolázatlan emberekről írok"
Első voltam.
"Szerintem ilyenkor Jézus forog a sírjában"
és harmadnapon feltámadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!