"Arról, hogy hogyan kívánják rajtuk behajtani az 50 000 forintos bírságot, egyelőre nincs információ"
Ennyi.
Egyszerű: Ez is FIDESZ ötlet :D
Miből fizeti ki a hajléktalan a bírságot?! Leültetik érte? Csak örülni fog, kap kaját, melegedhet, van fedél a feje fölött... Amikor megláttam a cikket elkezdtem röhögni :D
1) Először eszembejutott az a demagóg mszp,lmp,jobbik szöveg ,hogy szegényellenes,de rájöttem ez nem elég magyarázat és amúgyis gagyi!
2)Ennek a törvénynek méllyebb motivációi vannak:
rendpártiság látszata
katonás fegyelem látszata
újjabb védtelen társadalmi célpont(büdös csövi,alkesz csöves,ménem dolgozik),akiket belehet skatulyázni,addíg sem az elmaradt adócsökkentést meg az új egymillió munkahelyet kell megmagyarázni.....
a hajléktalant nyugodtan lehet támadni,neki úgyis mindegy ki van hatalmon,szarnak tartja a rendszert,tehát szavazat vesztés szempontjából sem veszteséges célpont
a hajléktalanokért kiszirénázó rendőr is a közbiztonság látszatát adja a főutcákon
fideszeseknek kell egy célpont
Tarlósnak nincs sok esze
stb,stb.....
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:06
Jó gondolatok, de ettől függetlenül az az érv, hogy Tarlós szegény ellenes, az miért "gagyi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!