Mért vadásztak a rendőrök Vona Gáborra?
"az igazoltatás általában 2 rendőrrel zajlik, de ahogy gondoljátok..."
Te se láttál mostanában igazoltatást. A 4 az a minimum, de láttam már 8 fős szabadcsapatokat igazoltatni.
Azért ez egyértelmű, hogy Vona ellen volt kitalálva. Az igazoltatáshoz valóban nem kell ennyi rendőrautó és rendőr.
Szerintem is megfélelmlítésből csináltatták Orbánék.
"Ilyenkor persze kivatkozhatnak ombudsmanra meg liberális elbánásra. Ha nem liberális jogalkalmazás lenne a szélsőjobboldal nem is létezhetne!!!"
Teljesen igazad van!
A példakép Kínában a a Jobbikosok már egy cellában csücsülnének és 50 éves börtönbüntetésüket töltenék! Már amelyiket nem lőtték agyon a gárdafelvonulásukon! Mert ott bizony egy ilyen felvonulást a vezetők fél perc alatt hazaárulásnak és puccskisérletnek bélyegeznének és rongyossá lőnének mindenkit!
A szélsőjobb csak azért létezhet mert "joguk van hozzá"...
A legviccesebb az volt hogy nem képviselőként hanem magyar állampolgárként kikérte magának, hogy a magyar rendőrség milyen alapon igazoltatja.
Ja és Jobbikosok szerint a megfélemlítésnek az a legjobb módja, hogy sértetlenül leszorít a rendőrség egy autót akik ezután az autójukból kiszállva elhaló hangon már már reszketve kérnek bocsánatot, a képviselő úr zaklatásáért.
Igazatok van én is keresztbe fosnám magam ettől....
"Pintér csahos kutyáit már rég fel kellett volna oszlatni.
"
A helyükre pedig a 3 osztályt végzett 30 kilós gárdistákat tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!