Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki költözött ki a jelenlegi...

Ki költözött ki a jelenlegi gazdaági viszonyok miatt külföldre?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 15:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9-es inkább te vered magad. A tény az tény, itt nem lehet megélni. Hiába mondod, hogy csak tökösség kell, ha nincs mit befektetni. Nincs miből vállalkozást indítani és, ha van is akkor sem éri meg, mert rohadt sok adót kell fizeti. Az adó nagy részét pedig viszont csak a politikusok zsebében fogod látni. Lehet óbégatni és nagyokat mondani, attól még élhetetlen és szar marad ez az ország.
2012. okt. 18. 13:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor én miért tudok megélni? :D
2012. okt. 18. 13:25
 13/23 A kérdező kommentje:
Másik 500 ezer ember miért nem tud megélni? Nem elég tökösek?
2012. okt. 18. 13:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem elég okosak, inkább ez a gyakoribb.
2012. okt. 18. 13:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Aki olyan "okos" kíváncsi vagyok mekkora hitelből, aztán majd bedől, mint a Gyulai húskombinát. Máshol a hitelek sem ilyenek ám, mint nálunk! De mi olyan belterjesek vagyunk, hogy ezt se tudjuk, nincs pénzünk utazni, látni, hogy máshol mi van. Románia is sokkal fejlettebb, mint ez az ország, jobban élnek az emberek, mint itt. Lehet, hogy kisebb a minimálbér, de a rezsit zsebből ki lehet fizetni, ezt biztos sokan nem tudjátok. Persze van, aki megél, de meddig? meg az se mindegy, hogy a kórházakban kicsinálnak minket, félrekelnek, spórolnak a vizsgálatokon, vajon miért mennek el a jó orvosok?
2012. okt. 18. 14:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Románia fejlettebb. :DD Ne röhögtesd már ki magad te szerencsétlen. Rosszabb viszonyok vannak, mint Kelet Magyarországon.
2012. okt. 18. 14:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Nincs hitelem, nem is akarnék soha. Nem tudom sok ember minek vett fel, számomra alap dolog, hogy nem tartozom másnak...legalábbis sok pénzzel, sokáig.
2012. okt. 18. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Te laktál ott okoska? Aki vállalkozik annak ezerszer jobb ott!
2012. okt. 18. 14:48
 19/23 anonim ***** válasza:
2012. okt. 18. 14:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként én is megélek, de nem fogok százezreket havonta kidobni az ablakon, amiért cserébe nem fogok kapni semmit. Mint már mondtam, orvoshoz is magánhoz jártok, nem vagyok hajlandó itt fizetni a Tb-t.
2012. okt. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!