Mit jelent Matolcsy újabb bejelentése?
"A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy közbeszólok, lesz*rom a politikát, feltettem egy konkrét kérdést, egyetlen erre vonatkozó válasz érkezett. Nem értem ezt miért nem lehet megérteni? A kérdésem tele lett abszolút irreleváns válaszokkal"
1. Sajnos nem sz*rhatod le a politikát, mivel az életed minden oldalát befolyásolja.
2. A kérdésed az volt, hogy ez mit jelent. Szerintem mindenki erre válaszolt, csak te nem érted, hogy ez az intézkedés messze nem arról szól, hogy ellenőrizzék azt, hogy az emberek betartják-e a törvényeket, hanem arról, hogy a kormány minél több pénzt tudjon beszedni, amit sajnos nem a gazdaság fejlesztésére fog költeni, hanem kifolyik a pénz a kezükből a különböző fidesz közeli cégek, fidesz közeli emberek patronálására, a rossz gazdasági intézkedéseik által okozott károk tűzoltására.
Ha nem sz*rnád le a politikát, akkor ezt a kérdést fel sem kellett volna tenned, mivel tisztán látnád az intézkedés mögötti szándékot.
"2,5 millió forintig egyedi... egyedi számlabenyújtás és számlaellenőrzés folyik a NAV-nál" ezt nyilatkozta ma Matolcsy
Na most kezdjük ott, hogy mi az hogy 2,5 millió forintIG? Értelmezésem szerint ez azt jelentené, hogy 2,5 millió ft ALATT ellenőriznek... A másik meg, mit akar jelenteni a számlabenyújtás? Jó lenne ha valaki fel tudna világosítani
alatti. Te jó ég, cserélj fület!
Matolcsy ezt mondta:
Elsőnek 10, utána 5 most meg 2,5 millió forintig van egyedi ellenörzés. Vagyis nem felett... alatt...
7. pont. (20 perc környékén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!