Mi a véleményetek arról, hogy magyarországon megnyilik az Oracle?
Igaz amit írsz, de azért ne feledjük el, hogy nem a főiskolán van a lényeg (mert OKJ is jó ide), hanem az odafigyelésen és a szorgalman.
Amúgy teljesen igazad van. Az hogy Diploma vagy OKJ számukra tökmind1, főleg ha csak pislogsz egy diplomával a kezedben.
"A munkanélküliek nagy része nem szakképzett, vagy ha mégis nem rendelkezik azzal a tudással amellyel érvényesíteni tudná magát."
Ha informatikára írod akkor oké, de munkanélküliek között már rengeteg embernek van több szakmája vagy több diplomája és még sem tud elhelyezkedni ... természetesen más, nem IT szektor témában.
A munkahelyteremtésnek örülök, ha nem is vagyok érintett benne, remélem lokális szervereik is lesznek, mert nem vicces egy komoly munkaállomáson amikor leállás van vagy frissítés és nem lehet órákig vagy több műszakban dolgozni. Annyira nem olcsó a rendszer bérleti díja ..
Igen, mint leányvállalat, úgy mint a Microsoft.
De most fejlesztői központot nyit itt.
Én is mintha úgy tudnám, hogy az Oracle már '93 óta jelen van Magyarországon. De örülök, hogy akkor forgatják itt a pénzüket. A számítástechnika jelenleg talán az egyik legfontosabb gazdasági ágazat. A technológiai haladás mindig is nagyon fontos volt. Irigylem azokat akik értenek a gépekhez, mert az ilyen menő cégek tárt kapukkal várják őket. Én PR-os vagyok.
Ha szükségük van a cég arculatának finomítására itt vagyok :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!