Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor és a FIDESZ...

Orbán Viktor és a FIDESZ politikájának van valami eredménye?

Figyelt kérdés

Csak értelmes, pártatlan válaszokat szeretnék.

Mert az adók szerintem az államadósság csökkentése érdekében vannak. Van valami eredménye? Sikerült csökkenteni az államadósságot?

2012. okt. 13. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

1-eske elvagy tévedve... nem kicsit nagyon

[link]

2012. okt. 13. 21:56
 12/25 anonim ***** válasza:
29%

21:50

"Az adók NEM az államadósság csökkentése miatt vannak! "

Nem hát, hanem a jóléti nyuggerszocializmus további fenntartása miatt.

2012. okt. 13. 21:59
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Hogyne lenne. Recesszió, csökkenő fogyasztás Európában legmagasabb infláció közel a legmagasabb áfakulcs, az élőmunka egyre nagyobb terhelése, siralmas beruházási ráta szétszakadó társadalom stb... Innentől kezdve csak az a kérdés mi volt a kitűzött cél, mert ennek fényében lehet megmondani, hogy a matolcsy által emlegetett sikertörténetről beszélünk vagy hatalmas kudarcról.
2012. okt. 13. 22:12
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Igen, van. Az én kisvállalkozásomnak például jövőre olyan mértékben csökken az adója, hogy nem kell megválnom az egyetlen alkalmazottamtól, akit alig tudtam már fizetni.
2012. okt. 13. 22:41
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

A kérdésre csak egy Hofi idézettel tudok felelni:

"Látod? Nem látod? Na látod!"

2012. okt. 13. 22:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Azt hallom, 35 éves kor alatt elengedik az első lakásvásárlás illetékének felét. Ez nekem jól fog jönni, mert tervezem. Sok ismerősöm, szinte minden kollégám, akinek volt előtörlesztette a svájci frank hitelét, ami szintén eredmény, legalábbis nekik.
2012. okt. 14. 00:29
 17/25 Komplikato ***** válasza:
89%

14-es volt ez első aki érdemi kérdést adott a válaszra.

Múlt héten meghívtak egy erdei hétvégére, pár jó arc. A felüknek ez volt az utolsó hete az országban.

Az én csóró fajtámnak már elfutásra sem futja ...

2012. okt. 14. 01:47
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Én egyik pártot sem támogatom, így pártatlan a véleményem :)

A FIDESZ EGYSZERŰEN KRITIKÁN ALUL TELJESÍT!!! NEM IS ÉRTEM HOGY HOGY LEHETNEK ILYEN ALULINFORMÁLTAK AZ EMBEREK HOGY MÉG MINDIG A FIDESZ A LEGTÁMOGATOTTABB PÁRT!

2012. okt. 14. 02:34
 19/25 anonim ***** válasza:
51%

"Mert az adók szerintem az államadósság csökkentése érdekében vannak"

Tévedsz.Azért vannak hogy kizsákmányolják az embereket.Szomorú hogy betudnak etetni téged hülye sztorikkal a politikusok.Mikor ébredtek már fel birkák?

2012. okt. 14. 04:13
 20/25 anonim ***** válasza:
56%

"Orbán Viktor és a FIDESZ politikájának van valami eredménye?"

Hogy stílszerű legyek erre azt tudom mondani hogy ezek az eredmények elférnek egy söralátéten.

2012. okt. 14. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!