Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyöngyöspata után Miskolc...

Gyöngyöspata után Miskolc lesz az új játszószoba?

Figyelt kérdés

Miskolcra vonul a Jobbik az avasi lakótelepre október 17-én, hogy felhívja a kormány és a helyiek figyelmét, hogy "elfogyott az emberek türelme"...

Erre úgymond soha nem látott felvonulást tervez a roma Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért szervezet, a Hazáért, a demokráciáért elnevezésű menetetet.

Gyurcsány pártja így nyilatkozott: semmi nem indokolja, hogy a Jobbik önös politikai érdekeit szolgáló rasszista felvonulást tartson az avasi lakótelepen, ezért a DK október 17-ére Menet a békéért elnevezéssel demonstrációt hirdetett Miskolcra.

Mit gondoltok a történetről? Mi fog kisülni belőle? [link]

2012. okt. 13. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A Jobbik "programjából" idézettek olvasgatása közben sokadszor ugyanaz fogalmazódott meg bennem : Sok Jobbikos rettentő cél-tudatától nem jut el a tudatáig , hogy nem lesz olyan zökkenőmentes és egyenes az az út ,ami lejtőjük tetejéről a szakadék legalja felé tereli őket. Vajon mennyi idő szükséges még , hogy e "programmal" azonosulni tudók , szimpatizánsaik , de legfőképp az a sok megvezetett magyar kapisgálni kezdje , hogy nem a maga "meggyőződésének" képviselője , csupán eszköz ?

'Előre ezen az úton (megvolt az áthallás?) ---nem is lehet egyéb , mint magyarságának legkészségesebb árulója. (Mivel csak ellenségképben képes látni, úgy írom, hogy jobbikos is értse : ő lehet ellenfelei legrátermettebb kiszolgálója is. )

A legolcsóbb a magyar munkaerőpiacon saját népének "szortírozásához", cimkézéséhez ,megosztásához , identitástudatának továbbzüllesztéséhez is . Figyelmen kívül felejti,hogy a történelem ismétli önmagát ?

Képtelen meglátni , hogy az elérendelt elérendőkig olyan út vezet, amit még a kettősmérce szent nevében sem vesznek majd jónéven tőle?

Tegyük fel , hogy hatalomrajut(tat)ásuk után a Vona örsnek megengednék a megélhetési emberjogok megélhetési képviselői , hogy önfenntartó táborokban (pld.ezen a szent helyen : északi szélesség 47° 54′ 0″, keleti hosszúság 20° 5′ 28″) és egyéb , kipróbált bázisokon legyenek elzárva a hétpróbás népellenségek !

Olyan helyeken, ahol esténként bűnbánattól párás szemekkel az internet és a színes TV-k szennycsatornái helyett csupán Csaba királyfi csillagösvényére "kereshetnének rá" ? Ahol poshadt víz és csótányjárta , egérrágta száraz kenyérhéj értendő "alakformálás" alatt ? Ahol fitneszfelszerelés helyett biztosított testápolót csak a smasszer és az ő baseballütője jelentené számukra , még kötélhúzás vagy ólomkúra előtt is? Tegyük fel , hogy a Jobbiknak megengednék , hogy neki tetsző módon megvalósítsa rémálmait ! Miért ne, hiszen a Jobbik megbízóinak is érdeke , hogy fogyatkozzon minden és mindenki , aki nekik útjában áll ,azaz a magyar állampolgár . Engednék (pontosabban támogatnák) ezt a kirekesztést , hiszen megosztott , egymással is gyűlölködő népen könnyű uralkodni . Hagynák, egészen addig , míg az életbenmaradott népellenség ráúnva a Jobbik rendszerető rendszerére , jól ki nem vándorolna eddigi előőrseik után!

Segítőkészségének többször tanubizonyságát adta úgy Franciaország , Kanada , mint a többi .

De ha jól belegondolok , még a júeszéj is szívesen fogadná Vonaország üldözöttjeit, felelősségrevonás helyett kebelére vonná őket, színtől, szagtól , börtönbéli "tovább-képzettségtől" , nemi hőfokoktól , bármi egyéb előítélettől mentesen ! (Valahogy úgy , mint mikor a náci üldözések elszenvedőiért is tehetett volna , robbanthatta volna a táborba vezető vonatsíneket , befogadhatta volna a hozzá fordulókat. El nem tudom képzelni , miért ,de nem tette! Ti értitek ezt? Igaz, hogy ma részben ebből a "mulasztásából" és hasonló "akcióiból" éldegél. De persze , ez csak véletlenül .99,99%ig biztos , hogy tőlük teljesen függetlenül alakulhatott így ,"nem tehetnek róla" . Mintahogy az '56-os történések kimeneteléről sem tehettek-tehetnek. )

Szerintem egy hordószónok szép csillagszeméért sem fogják hagyni , hogy eddigi táborhelyeiken túlterjeszkedjenek magyarjaink ,túl sokat engedjenek meg maguknak. Ha Vona felhúzza szemöldökét, nagyot toppant és kilépteti népét az EU néven elhíresített konglomerátumból, vagy az elődei által felvett hiteleket nem fizeti tovább az IMFnek , akkor se!

Ráütnek a kezecskéjére , ha bántja a szegény hátrányos helyzetűt ? Ezzel egyidőben sehol nem látnák szívesen az ő és kirekesztő híveik által kirekesztett üldözöttjeit? A 22 es csapdája! Elveszik majd a játékát, elveszíti közönségét, mint táncoslábú elődje . Nu ,akkor talán ráébred ,hogy ugyanolyan eszköz volt csupán , mint ő használt eszközként másokat .Ahogy ő vette egy kalap alá a tisztességessel a selejtjét ,ahogy a rájátszásban ő ugrasztott össze magyarokat magyarokkal --- a magyarok nevében magyarokkal takarózva .Ti ilyen összemosástól émelyegtek ,ugye? Pedig ott, ahol nálunk nagyobb és erősebb nemzeteknek is megkötik kezét-lábát , értésére adják,hogy "kuss" és "coki",egyenlőre kénytelen vagy úgy táncolni, ahogy mi fütyülünk , ott mást is látnak, és nem azt veszik figyelembe elsőként , hogy Kanalas , Rostás ,vagy Kolompár e az illető neve ,hanem hogy magyar állampolgár. A Mariahilfer Straße boltjainak ablakában se cigányul figyelmeztetnek . (Ennek megoldásaként mit talál ki a Jobbik, mivel égeti majd --a magyarokat??? )

Nem azok tartanak bakot 2014.-ben Vonának , akik az Avason épp annyira várták őt és akcióhőseit , mint a másik éhező kirakatpojácát! Programot a megbízóktól átvenni könnyű . Érdekeket , népeket nem sértő , életképes megoldások híján ugyanezt tenni minimum böszmeség .

(Jobbikos szótár szerinti fordításban : ha "gáz" a vezetőtők , sem baj ...amíg ti is tudjátok , minden szóra szabad-e , érdemes-e "berobbannotok"

Béke legyen veletek : üdv mindenkinek :-)

2012. okt. 22. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jobbikosok ! Megkaptátok a következő "programot" !

Pásztorotok újra hitet tett arról , minek gondol titeket :

Ti pedig arról , hogy nem bánjátok azt sem , ha pártvezéretek programja visszafelé sül el és program helyett pogrom végrehajtói , a későbbiekben kevésbé büszke elszenvedői lesztek!

Ahogy az előrelátható volt ,Vonapárt híveinek október 23.-án "békés" megemlékezésként , történelmi visszatekintésként a (nem is annyira ) burkolt gyűlölködés mellé MEGINT nem jutott egyéb , mint az elmaradhatatlan cigányozás , a párt "gerincét" alkotó megnyilvánulások . Sokadszorra sem éreztétek át , hogy azokról kellett vo(L)na szóljon az a nap , amire a magyarok büszkék!

Ha csak a cigányokkal kapcsolatos megvalósítandók MIKÉNTJÉRE gondolok , már nem jöhettek ki jól a buliból! Minap szemelgettem a cigányviccek között . Szinte minden ötödik vicc skinhead szereplőt is kapott . Az viszont elkeserítő , ha végleg sikerül titeket odáig zülleszteni , hogy maholnap szinte minden büszkemagyar jobbikos büszkemagyar skinheadként is azonosítható lesz. Akár népe által hőn szeretett pártvezéretek szerint is!

Miért ne ? Az őszödi böszme is szembeköpte leghívebb híveit , alázatos gombnyomkodóit , mikor közölte velük --bizonyos trükkök százainak kapcsán--, hogy mik azok a dolgok , AMIRŐL NEKIK NEM KELL TUDNIUK! A kiábrándult MSzP-rajongókat is gyűjtő Jobbiknak ugyanazok a gyökerei , mint leánypártnak , de vezetőjének azonosak az eszközei : megosztó gyűlöletszítás.....Arról meg ugyebár NEM KELL TUDNOTOK , hogy mindennek végrehajtóiként ti lesztek az eszközök. Pedig a történelem lemezén időnként elakad a tű ...és kezdődik a régi nóta ... ami nem rólatok szól! Vázoltak előttetek egy rózsaszínű "szebb jövőt". Csak az odavezető és JÁRHATÓ útról , buktatókról , a program valós céljáról NEM KELL SEMMIT TUDNOTOK , mert annak MEGINT NEM TI lesztek főszereplői ! Annyi dologra lehetnétek büszkék , mint magyarok is : minek meggondolatlanul elveszejteni magatokat?

Higgadjatok le , gondolkozzatok : aki nem veletek , az ellenetek??? Nem ismerős a koreográfia? Még mindig nem?

Mire visz az , amibe belerángatnak titeket ?

Idézek nektek néhány cigányviccet : a "skinhead" szó behelyettesítendő. Sajnos , mára a "jobbikos" szóval is helytálló mind.

A cigány a folyóparton, arra megy a skinhead , kérdezi :

- Mit csinálsz , te cigány?

- Koncentrálok!

- Te vazze, pont ilyen tábort szervezek!

A kisfiú bemegy az apjához:

- Apa, én cigány vagyok, vagy zsidó?

- Miért kérded kisfiam?

- Hát azért, mert itt áll egy bicikli a ház előtt és most nem tudom, hogy ellopjam, vagy lealkudjam?

Skinhead-ek találkoznak egy romával.

-Roma! Dobj ezzel a kockával! Ha egytől ötig dobsz, megverünk, ha hatost dobsz, dobhatsz újra.

Két skinhead beszélget:

- Te, hasznosítani kellene a cigányokat!

- Oszt mire jók szerinted?

- Besoroznám mindet és irány visszafoglalni Erdélyt!

- És mi lesz , ha győznek?

- Ha győznek? Miénk Erdély és irány a Felvidék!

- És ha veszítenek?

- Miénk MAGYARORSZÁG!

A skinhead ,a zsidó és a cigány kifogják az aranyhalat.

Az elmondja a szokásos szöveget. (ha visszadobsz, teljesítem....)

- Na zsidó , mi a kívánságod?

- Dögöljön meg az összes cigány!!

- Cigány! Neked mi a kívánságod?

- Dögöljön meg az összes zsidó!

- No , skinhead neked mi a kívánságod?

- Csak egy kávé meg egy szendvics ! Nekem már minden kívánságom teljesült!

Skinhead bekerül a börtönbe, Körbeállják a cigányok:

- Mire vágsz fel, mire vágsz fel?!

- Apró darabokra..

(Ja! Itt említem későbbi lepontozásom néhány okát : Nem szavaztam az EU-belépésre , kovácslacibá "23 millió románjától" sem ijedtem meg, se cigány , se "orbánista" nem vagyok...csak egy pártfüggetlen magyar)

Béke legyen veletek : üdv mindenkinek! :-)

2012. okt. 24. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!