A rendszerváltás óta te melyik kormány alatt éltél a legjobban?
"Talán off lesz,de szerintem a jólétnek nem sok köze van az éppen regnáló kormányokhoz!"
Az olyan mindenhol életképes tehetséges ember akire tényleg nincs hatással rendkívűl ritka kincs. A többiek aljas módon függnek a gazdasági helyzettől, meg a törvény adta lehetőségektől vagy azok hiányaitól.
Én 1999 és 2002 között, de ennek semmi köze nem volt akkor a gazdasági helyzethez, akkor volt életemben először és eddig utoljára normális munkahelyem teljesen értelmes főnökökkel. És mivel akkor hagytam ott egy sok szempontból borzasztó helyet, kapásból dupla annyit kerestem és még azzal is foglalkozhattam amit szeretek.
Az ilyen táposok miatt tart ott az ország ahol!
Mert ugye, ha van egy szakmád , diplomád ,jól kommunikálsz, szorgalmas vagy és értelmes,megfelelő kapcsolati tőkével akkor nyilvánvaló ,hogy elég jól boldogulsz.Vagy valahol dolgozol és a munkád értékelik és értékelnek mint embert.
Annak,hogy most melyik paprikajancsi milyen pártszínekben , ossza az észt hazudozik a ráérős hallgatóságának ;normális esetben igen csekély mértékben van befolyása a te életszínvonaladra, hangulatodra anyagi és értelembeli gyarapodásodra.
Hacsak nem vagy az a segííjek után kuncsorgó az állam csecsén csüggő , az állam segítségére támaszkodó kádárikusz pitekusz.
Akkor talán jobb lett volna így feltenni a kérdést:
A rendszerváltás óta melyik kormány adott több segélyt?
(IMF kölcsönből,mások keservesen megkeresett jövedelmének megsarcolásából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!