Miért indít újra "békemenetet" a FIDESZ és mi várható tőle?
Ma délután volt már hasonló kérdés, ott általában kértek véleményeket az akcióról. Engem a FIDESZ szempontjából érdekelne, hogy ettől most mit várnak, és mit tudnak vele elérni. Az előző békemenetről Kövér és Orbán azt állította, hogy meghiúsítottak egy puccskísérletet.
Hát, nekem és a többi hozzászólónak bezony nem tetszik a jelenlegi kormány ténykedése / nekem az előzőé sem tetszett /. És jobban kellene követni a politikai eseményeket, mert bocsi, de eléggé "kívülállóként" szóltál hozzá a témához. /"á, nem, nem fizettek le senkit" /. Persze, hogy nem. A politika teljesen tiszta, becsületes. Mindig is az volt.
Folyamatosan az IMF-ről beszélnek / hezitálnak, hogy hitelfelvétel vagy nem /, és akkor felvonulásokat szerveznek ellene. Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Ne haragudj, de elég érdekesnek tartom, hogy egy darab megjegyzésből mekkora következtetéseket vonsz le- én nem tartom gáznak a békemenetet, nem gondolom, hogy a lepénzelések csak egy pártra lennének jellemzőek, illetve nem gondolom azt sem, hogy a békemenet tagjai lefizetett emberekből állnának, ergo szerinted én kívülálló vagyok a témában .
Oké...
Bocs, de ez szerintem nem így van (rendszerint követem a politikát), másrészt röhejesnek tartom, hogy egyesekben ekkora problémát generál egy ilyen rendezvény. Mit érdekel az téged, hogy ki milyen tüntetésre vagy épp pártmegmozdulásra jár és hogy milyen megfontolásból ?!
" És jobban kellene követni a politikai eseményeket, mert bocsi, de eléggé "kívülállóként" szóltál hozzá a témához."
Mert szerinted mi is az, amit nem követek elég jól ? Egyáltalán miből is derült ez számodra ki ?
A békemenetről továbbra is fenntartom a véleményem, szerintem nem normális ezen háborogni. Aki akar, részt vesz, aki nem , nem. Egyébként ellentüntetni is lehet.
59%-os: benned is elég nagy indulatokat váltott ki a téma, mert még mindig agyalsz rajta...
Ez egy FÓRUM, basszus, itt ütköznek a vélemények!
Te leírtad a te véleményed, mi a mienket.
Ezek után bánom is én, mit gondolsz rólam, meg a kérdezőről, meg egyáltalán a többi hozzászólóról.
Álláspontomat fenntartom a témával kapcsolatban.
/ Csak tudnám, a Kérdező hova lett. /
"59%-os: benned is elég nagy indulatokat váltott ki a téma, mert még mindig agyalsz rajta... "
Tényleg ? Érdekes, hogy így látod, ugyanis te minden kommentemre reagálsz. Nem lehet, hogy akkor te is túl sokat agyalhatsz rajta ?
Amúgy meg természetesen leírom a véleményem arról, ha olyasmit ír vki nekem vagy rólam, ami nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!