Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szolnánk egy női kormányhoz?

Mit szolnánk egy női kormányhoz?

Figyelt kérdés
Az én feleségem mindig tunja mit hova teszek,mikór hova kell mennem,és mit mikor kell fizetni. Szerintem a nők sokkal humánusabbak mint a férfiak, és nem a pénz hanem a nyugalom,biztonság inspirálja őket.Nem vagyok papucs férj csak sokat dolgozom és nekem ez nagyon fontos.
2012. okt. 9. 23:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A felsorolásokból kimaradt Horváth Ágnes, pedig ő is megérdemli, hogy megemlítsük :)
2012. okt. 10. 06:40
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A gazdasági és politikai gondolkodás nem nagyon vall a nőkre. Az egy dolog, hogy megjegyzi a feleséged, hogy el kell menni az IMF tárgyalásra, de mit mondana ott? Már az erőltetett kvótákkal se értek egyet, mert az kerüljön a kormány közelébe, akit az ország java része szívesen lát nemtől függetlenül.
2012. okt. 10. 09:35
 23/26 Sz1u ***** válasza:

01:09 VVMMvvmm

"Értem! És akkor mi a szart reklamálsz?"

Azt b+ (ha már Te is szépen beszéltél), hogy a legidiótábbakat kihagytad! Ennyi.

2012. okt. 10. 09:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy nő vagy férfi, mindkettő között vannak idióták és a magyar gyakorlatot elnézve, megint a rosszabbikat kapnánk a nyakunkba akkor is, ha nő lenne.
2012. okt. 10. 10:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Megjegyezném, hogy Golda Meir a zsidók szemszögéből valószínűleg nem ilyen megítélést kapna. Ebből talán az is látszik, mi határozza meg a vélekedéseket.

A személyeskedéseket hagyjuk. Nem vezetnek sehová. Egy politikus ténykedését a személyisége és a körülményei együtt határozzák meg, és olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra meg tud változtatni egy helyzetet. Emiatt mondjuk egy ma győző politikus - ha feltesszük, hogy a legjobbat akarja - kénytelen sok szemétséget megtenni, míg abba a helyzetbe hoz egy országot, hogy megengedheti magának a tisztességet.

Ebben a vonatkozásban nincs különbség női és férfi politikus között. Viszont nem hagyható figyelmen kívül a biológiai meghatározottság. Vannak olyan időszakok és olyan posztok, ahol egy alkalmas női politikus eredményesebb, és van, amikor egy férfi politikus. Ma azért teremhet kevesebb babér a nőknek, mert keménynek és könyörtelennek kell lenni, ami nem tipikus női tulajdonság. Ha viszont akad egy ilyen típusú nő, túl fog tenni nagyon sok férfin.

Tiszta női kormány azért sem jó, mert a népesség fele férfi. Ugyanezért nem jó egy tiszta férfi kormány se, csak ma elfogult férfiszemlélet uralkodik, ezért ez nem vehető észre. Létezhetek viszont értelmes összetételek.

2012. okt. 10. 10:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg hogy Férfi és Nő, hanem hogy milyen emberek azok, ha becsületesek és igazságosak lennének, nem számítana a nem.

Ez csak egy újabb megosztó gumicsont.

2012. okt. 10. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!