Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szolnánk egy női kormányhoz?

Mit szolnánk egy női kormányhoz?

Figyelt kérdés
Az én feleségem mindig tunja mit hova teszek,mikór hova kell mennem,és mit mikor kell fizetni. Szerintem a nők sokkal humánusabbak mint a férfiak, és nem a pénz hanem a nyugalom,biztonság inspirálja őket.Nem vagyok papucs férj csak sokat dolgozom és nekem ez nagyon fontos.
2012. okt. 9. 23:02
1 2 3
 11/26 Sz1u ***** válasza:

00:19 VVMMvvmm

"Mondok néhány női politikust(lamperth mónika,szűcs erika,

lendvai ildikó,vadai ágnes stb.).Köszönöm nem!Nagyon rossz ötletnek tűnik."

Kihagytad Morvai Krisztinát, Dúró Dórát, Selmeczi Gabriellát, Wittner Máriát, Hoffmann Rózsát. Miért?

2012. okt. 10. 00:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A hatalom nemtől függetlenül elront minden embert, nem lenne egy női kormánytól jobb nekünk. Tekintettel arra, hogy pl. Hoffmann Rózsa milyen népszerűségnek örvend most, ugyanúgy utálnánk a vezetőséget. Sőt, szlogenné válna, hogy a női mivoltuk miatt rossz a kormány, így pl. a női egyenjogúság területén még visszalépés is történne.
2012. okt. 10. 00:31
 13/26 VVMMvvmm ***** válasza:
Sz1u! Azért látom akiket felsoroltam azokért te sem vagy annyira oda!
2012. okt. 10. 00:33
 14/26 anonim ***** válasza:
És Dávid(csillag) Ibolya hol marad? :D
2012. okt. 10. 00:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Na már csak az kéne...

Én kössz de inkább nem kérnék abból ami utána lenne:D

2012. okt. 10. 00:37
 16/26 VVMMvvmm ***** válasza:
14/14 Miért? Mit vétettem?
2012. okt. 10. 00:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy nővel nem fog az ember oylan hevesen és kitartóan vitázni ... lehet egyenjogúságról beszélni meg ilyenek , az emberbe bele van kódolva a gyengébb nem védelme és felé érzet empátia is, hamarabb engednek a nőnek egy vitában ... én azt mondom, ezeket nem kellene tudatosan szétrombolni.
2012. okt. 10. 00:51
 18/26 Sz1u ***** válasza:

00:33 VVMMvvmm válasza

"Azért látom akiket felsoroltam azokért te sem vagy annyira oda!"

Nem tudom, hogy miből szűrted le ezt a következtetést. Ám annyira valóban nem vagyok oda egyikért sem (bár számomra egyik sem negatív). De akiket viszont én írtam Neked, azokat kifejezetten utálom!

2012. okt. 10. 01:06
 19/26 VVMMvvmm ***** válasza:
Értem! És akkor mi a szart reklamálsz?
2012. okt. 10. 01:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát abból kiindulva ahogy autót vezetnek,az ország kormányzása sem menne jobban.
2012. okt. 10. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!