Mi lenne az első dolgod, ha TE lennél a Miniszterelnök?
Nagyon jó észrevételeket kaptam.Köszönöm nektek!
Azt gondolom a Kormány már rég intézkedhetett volna,hogy ami elkülöníthető forrást befektesse nyereséges vállalkozásokba ezzel csökkenthetné az adófizetők terheit.Az ügyletből származó pénzösszeghez kizárólag polgárokból megalakult szervezet joga legyen dönteni. Azokat támogatnám akik minden körülmények között dolgozni akarnak:pl:a munkabérből levont,átutalt adók és egyéb járulékok után adómentességet adnék az ÁFA megfizetése alól ami közüzemi szolgáltatóktól a mindennapos kiadásokra is vonatkozna.Az összegeket lényegesen kevesebbnek ítélem meg mint az ÁFA csalásokból származó kiadásokat.Egyszerűsíteném az adóbevallásokat.Megszűntetném a munkahelyek halmozását,kiváltságokat!Csökkenteném az adó és járulékterheket mert ez esküdt ellensége a foglalkoztatásoknak.Hány munkahelyen vennének fel embereket,de a mindenkire ráerőszakolt teher miatt nem lehet.A kevesebből szerintem több folyna be,ráadásul csökkenne a bűnözés.Visszaszerezném a magánnyugdíjakat azoktól akik elvették,foglalnék a politikusoknál.Számonkérném mindenkitől az Eskűtételét.Gondoskodnék arról,hogy Politikai Államtitkárok esetében, csak az maradjon a helyén akinek az adott helyre szól a képesítése.Befagyasztanám a felvásárlói,közvetítői ügyleteket mind a mezőgazdaságban,építőiparban,pénzügyi és azt lehet mondani sajnos minden területen így működik. Minden munkatársamnak kötelezővé tenném a munka megkezdése előtt, a területén való tájékozódást:tv,rádió,újság,olvasói vélemények!!!
Szemléltetném,ha én nem vagyok kapzsi akkor te sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!