Mire jó azzal érvelni, hogy a magyarok 5%-a az aki 100% magyar?
Szerintem ez egyértelmű...1000 év alatt annyi minden történt itt ,hogy csoda is lenne ha az ország több mint 5%-a 100% magyar lenne.
Nyilván más országokban sincs mondjuk 100% francia.Biztos bekavart valaki.
Meg akkor ezen az alapon miért nem vallja magát mindenki afrikainak?
Szerintem 1 db olyan ember nincs a világon, aki 100%-ig magyar lenne.
Semmire nem jó ezzel érvelni, mert hülyeség és nem fognak komolyan venni.
Számomra magyar az aki annak vallja magát és ehhez méltóan
viselkedik. Tőlem lehet 100% magyar vére, ha hazaáruló.
Nem fogom szeretni (finoman szólva).
"a magyarok 5%-a az aki 100% magyar"
Gondolom aki ezt vallja az teljesen véletlenül pont az 5%-ba tartozik :D Ez kábé csak arra jó hogy a kisebbségi komplexussal küszködő emberek különbnek érezhessék magukat másoknál. Önbecsapás a köbön.
Ezt a kérdést én is kiakartam írni de nem mostanában
Aki ilyen meg olyan magyarnak hangoztatja magát, az elgondolkozhatna azon hogy a Török hódoltság idején miket csináltak a magyar asszonyokkal..
A háborúban a magyar asszonyokat szószerint gyalázták, ha valakit terhesen láttak kiverték belőle a gyereket, emellé megerőszakolták a nőket...
Ezekután gondolkodjon el minden olyan magyarozós ember, hogy lehet nem is 100 hanem 2% magyarság van benne, mert lehet 98%ban egészen másik a gyökerei.
20/F
Kizárt dolog, hogy valaki 100 %-ig magyar legyen. Nincs egyetlen olyan ember sem, akinek csak magyarok voltak az ősei.
Még az Árpád-háziak, az arisztokraták is külföldről nősültek. Akkor már nem tiszta magyarok.
Szia!
A magyarságot genetikai alapon meghatározni,szinte lehetetlen!Mivel mindig is etnikai olvasztótégely volt a magyar nép,ezért ezt szerintem felesleges boncolgatni!
Magyarságtudat,közös értékrend,az összetartozás érzése,szerintem ez tesz magyarrá!Még akkor is ha néha komoly vagy komolytalan összezördülések vannak közöttünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!