Miért elégedetlen velünk Orbán?
Egy amerikai lapban azt nyilatkozta, hogy a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet. Nem lennénk elég engedelmesek? Hát én pont fordítva látom. Birkaként tűrjük az ámokfutását, máshol már fele ennyiért is elzavarták volna.
Orbán nem erre gondolt.
Nézd meg amerikát. Az ehhez képest valóban egy álom. 2 párt szokott indulni, amely ténylegesen erős is. De van hogy egyértelmű megválasztások vannak.
Ott nincs olyan hogy "húúú de utálom a Fideszt, húúú de utálom az MSZP-t" mindegy hogy mit, csak a jelenlegi kormányt az élen.
Ha Orbán, Ha gyurcsány, Ha Vona Gábor, Ha Mesterházy, tökmind1 ki kerül az élre, mindnek lesz olyan törvénye, döntése, amely után a lakosok anyázni fogják és a föld alá kivánják.
Ez van, ez ilyen lesz mi magyarok vagyunk, ez a magyar mentalitás, Trollként kezeljük a problémákat.
Azért te valamit végletesen összekeversz. Gyanítom Orbán ezért meri mondani, amit mond.
Ha én megbíztam valakit, nem kérdezem a véleményét. Tegye a dolgát, ha nem teszi, megmagyarázhatja, ah azt se teszi, vagy rosszul mondja, ki van rúgva. Mit kell ezen annyit gondolkodni.
Éppen gondolatolvasással sem foglalkozom, tessék úgy fogalmazni, hogy a megbízónak az megfeleljen. Ha pedig a megbízó hülyeséget akar, tessék normálisan felvilágosítani, nem megjegyzéseket fűzni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!