Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a (z Új) Magyar Gárda...

Mi a (z Új) Magyar Gárda célja, hivatása? Te miért léptél/lépnél be a Gárdába?

Figyelt kérdés
Nem a gyönyörűen megfogalmazott, hivatalos alapító okiratra volnék kíváncsi, hanem esetleg maguk a gárdisták véleményére.

2012. okt. 5. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre válaszoljak, az ÚMG minősítése-szidalmazása helyett:

Azért, mert ez nem egy komolytalan szervezet, ahogy sokan szeretik terjeszteni. Nem vonulunk éjszaka fekete ruhát és álcasapkát húzva, és ijesztgetünk ártatlanokat. Nem akasztunk cigányokat-zsidókat-négereket-kínaiakat-fehéreket-macskákat lámpavasra, hiába gondolják sokan. Tetszik, vagy nem tetszik: a Gárda folyamatosan fejlődik, úgy képzettségre, mint létszámban. Ha valaki nem hiszi, akkor nyerjen bejutást -már ha érdekli a valóság egyáltalán- egy kiképzési napra például, és minden világos lesz. Akit nem is érdekel, az meg ne szidalmazzon olyasvalamit, olyasvalakiket, amiről - akikről halvány fogalma sincs.

Köszönöm a figyelmet.

2013. jún. 26. 23:13
 12/13 anonim válasza:

Én is voltam az ÚMGM tagja, csupán fél évig.

1. Unalmas a téma (semmit nem hallasz, csak zsidó és cigány)

2. Amikor túrára kellett menni, mert meghirdették, visszamondták anyagi gondok és létszámhiányra hivatkozva.

3. Sokan ígérték, hogy jönnek valahova, de csak nem jöttek és nem jelentették a kapitánynak, hogy miért.

4. Jobbikkal nincsenek valami jó viszonyban, nemhogy a "rivális" szervezetekkel (Nemzeti Gárda, MNA stb...).

Állandóan igazoltatnak a kopók és még sorolhatnám.

Sőt, engem már ki is röhögtek amikor Gárdista voltam, de joggal röhögtek ki.

Ui:

Egy lelki jó haverom figyelmeztetett anno, hogy megtudták a cigányok, hogy mely szervezet tagja vagyok és vadásznak rám!

Komolyan is vettem.

Nem hiányzik, hogy megöljenek emiatt a cigányok.

Végül annyit, híre ment, hogy kiléptem, mindjárt elfogadóbbak lettek a cigányok és ők hívtak meg sörözni, azóta jó kapcsolatot ápolok velük.

2013. aug. 11. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:

12/12

Üdvözletem!

Szégyelld el magad jó mélyen, gyáva, hazaáruló, együtt kellene lógnotok ott amit nem írok ki mert még Én ütöm meg a bokám miatta, undorító!

2014. máj. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!