Magyarország (és Európa) nem fogja elveszíteni jellegét a fekete afrikai és arab bevándorlóktól?
Miért engedélyezik ennyire a bevándorlást főleg úgy, hogy
- Afrika kb. 30 %-a HIV-pozitív?
- gettókat alkotnak, és nem asszimilálódnak?
- a hatalmas kulturális különbségek miatt folytonos az ellentét?
stb.
""Kérdezz meg egy igazi angolt a dologról, rengetegen azért költöztek vidékre mert iszonyat sok gond van a (főleg iszlám vallású, muszlim, arab) bevándorlókkal."
Veled is?
Velem lehet hogy azért nem mert:
1. munkából élek nem segélyből és gyerektartásból, vagy egyéb állam által nyújtott segítségből.
2. Adót fizetek.
3. Nem bűnözöm.
4. Nem járatom a párom csadorban az utcán.
5. Nem hirdetem magamról hogy hithű muszlim vagyok, és közben nem akarok lefektetni minden kelet európai szőke huszonévest.
6. Össze tudom adni fejben hogy mennyi 15+25.
Sajnos ezeket tapasztaltam, de biztos minden nemzet könyörög a hasonló képességű és mentalitású bevándorlókért:
"1. munkából élek nem segélyből és gyerektartásból, vagy egyéb állam által nyújtott segítségből.
2. Adót fizetek.
3. Nem bűnözöm.
4. Nem járatom a párom csadorban az utcán.
5. Nem hirdetem magamról hogy hithű muszlim vagyok, és közben nem akarok lefektetni minden kelet európai szőke huszonévest.
6. Össze tudom adni fejben hogy mennyi 15+25. "
Akkor csupán egy kérdés:
Miért nem?
Miert lenne egy magyar megkülömböztetve <Nemetben vagy ausztriäban???
Itt eszakon ugyanolyan utolso bevändorlo a magyar is mint a kurd, a török, az arab vagy esetleg a lengyel.
Minket ältaläban a romänokkal meg a bulgärokkal tesznek egy szintre. Ezt nem egy nemet vägta mär a fejemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!