Mi a véleményed Bayer Zsoltról?
Nem lehet szavakba önteni ... ha még is, kitiltanának innen meg a teljes publikus netről. :D
Jó nem.
Visszamehetne a régi elvtársaihoz kakit keverni.
Meg gratulálnék neki a Másfél millió lépés Magyarországon - 32 év múlva c. műsor teljes elcseszéséért az idióta szövegezéssel.
Egészen 2011-ig konzervatív, jobboldali voltam, aztán kiábrándultam. Főleg Bayer Zsolt volt ebben "segítségemre". Akkor még nem, de ma már teljesen átesett a ló túloldalára, egy lapon emlegetik Bogárral, stb. Vagyis a meggondolt, kritikus és néha konzervatív oldalról átlendült egy olyan a kormánypártot is sokszor keményem kritizáló irányba, amelyet az összeesküvésekkel próbál magyarázni.
Nekem ott lett elegem a demagógiájából, amikor pl. kijelentette, hogy az embereknek nincs joguk elválni; aki házas az akkor is maradjon nős, ha a csillagos ég is leszakad, csak mert az ő rózsaszín, konzervatív világában így klappol minden. Ekkor jöttem rá, hogy a konzervatív oldal valahol, ha nem is a középkort, de a Horthy-rendszert hozná vissza, ami számomra elfogadhatatlan.
Én imádom a tudományt és mindig is azt vallottam, hogy egy nép sikerének a kulcsa a jövőben és nem a múltban leledzik.
Azt meg a ki a t***m?
Egyébként a Bayer az nem zsidó név?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!