Miért van az, hogy ahogy az RTL fizetős lesz (RTL II), azonnal normális műsorkínálat lesz az új adón?
"Melyik műsorra gondolsz? Az I love Gjoni-ra? XD Hát jó tévénézést neked, én inkább kihagyom..."
És hol láttad az RTL II-n?
OFF: "Hogy a hasznot hozó műsorok átkerüljenek, mint az F1, az olimpia, stb."
Már csak értelmes műsorvezetők kellenének hozzá ... /OFF
Az RTL már régóta zuhan lefelé. Emlékszem, valaha a főműsoridőben (21:00) mindig volt valamilyen akciófilm. Lényegtelen, hogy mi, de volt. Most meg ilyen hülyeségekkel, "saját gyártású" ökörségekkel töltik ki a műsoridőt. Az ezoterikus maszlagok meg teleshopok teszik ki a délelőtti műsorok legjavát. Aztán a dél-amerikai szappanoperák, abból is a zs-kategóriásak, amiket a kutya nem néz. Főműsor már nincs is, szinte sose adnak le semmi filmet. Miért? Mert annyira lecsökkent a nézettségük (a Győzike show, a Mónika, Kiszel Tünci meg Fekete Pákó celebözön megtette a hatását), hogy nincs pénzük filmeket vásárolni, így viszont csak silány sorozatok agyonismétlésével tudják kitölteni a műsoridőt, ami miatt méginkább nem lesz nézettségük, és mégkevésbé tudnak filmeket leadni. Ez egy ördögi kör, ami miatt egyre lejjebb csúszik a valaha vezető volt csatorna. Szerintem, a Barátok Köztön kívül már semmit nem néznek rajta. Én legalábbis semmi másért nem kapcsolok oda már évek óta. A híradójuk is a pécsi állatkertben született mókuspandákról szól, semmi értelem nincs már ezeken a csatornákon. Ahogy mondták: már az F1-et is eladták az MTV-nek. A Fábry is átkerült. A Bagi-Nacsa is. A századik megasztár pedig elcsépelt, nem fogja feltámasztani.
Minél színvonaltalanabbak a műsoraik, annál kevesebben nézik, és minél kevesebben nézik, annál színvonaltalanabb lesz.
Az RTL II épp ezért lesz fizetős.
De azon se lesz más, csak a már sima RTL-en is megbukott "Celeb vagyok menccs ki", meg "Delhusa Johnni k*rvát keres", meg Győzike minden mennyiségben. Ki néz ilyeneket...?
Az embereknek elegük lett a silány minőségből, az értelmetlen és tömény hülyeségből, és ezek a celebekre és populizmusra felépített kereskedelmi csatornák haldokolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!