A Magyar Gardabol ki csinalna politikai partot? Biztos bejutnanak a Parlamentbe
"Érdekes milyen felületesek vagytok, hogy a gárdára csak masírozást írtok mint életcél."
Igaz is, a parlagfűirtást nem említettük, hiszen állítólag ez volt az egyik fontos céljuk. Nem igazán jeleskedtek benne.
A gárda összes rendezvényén egy csomó jobbikos beszél és az alapítók, tagok között is rengeteg a jobbikos.
Minek csinálnának belőle pártot??
A feladatuk a cigányveszély fenntartása és köztudatban tartása mert csak ezzel szavaznak az emberek a jobbikra.
de az a baj hogy ez a cigany veszely valos
integralodni nem fognak 2evtizeduk volt erre amugy
Igaz is, a parlagfűirtást nem említettük, hiszen állítólag ez volt az egyik fontos céljuk. Nem igazán jeleskedtek benne.
még mindig a közelében sem jársz de nem fogok netharcolni mint egy unatkozó tini, de jó lenne ha azt szapulnátok amit ismertek nem azt akire a jóska meg a koma azt mondta, hogy hallották milyen katonásdiak meg masíroznak. Egyébként hülyeség a kérdés.
"de az a baj hogy ez a cigany veszely valos
integralodni nem fognak 2evtizeduk volt erre amugy"
A cigányok úgy fognak integrálódni mint a határon túli magyarok!
Ez nem úgy megy mint ahogy te elképzeled!
Sok mindenen lehet változtatni de csak lassan!
És kamu hogy 20 évük volt rá, miért nem változtak!
91,92,94 stb. Melyik évben volt hogy "Na gyerekek akkor kezdjetek el integrálódni!"
És értelmes ember nem integrálódást vár hanem egy értelmes koncepciót alkot arra hogy 30-40-5 év múlva olyan CIGÁNYOK éljenek köztünk akik tiszteletben tartanak másokat és egyre kevesebbet bűnöznek!
Akik azt hiszik hogy a jobbik gyors sikert hoz azok nagyobbat fognak arccal a földre érkezni mint azok akik bevették a "Két hét alatt rend lesz!" dumát!
Az a baj hogy a Magyarok egy része képtelen ésszel felérni hogy vagy lassú és folyamatos javulás az egyik opció vagy az hogy páran polgárháborút akarnak kirobbantani!
Csakhogy a magyarok 97-98%-a baromira nem akar polgárháborúzni!!!!
olyan CIGÁNYOK éljenek köztünk akik tiszteletben tartanak másokat és egyre kevesebbet bűnöznek!
ezon olyan jot rohogtem te
te biztos komikus vagy
ez olyan barom egy szoveg hogy hihetetlen semmi ertelme
ugyanis ez amit irtal egy normalis embernek alap
az integraciot meg amit irtal egyenlo egy hulyeseggel
az ilyen emberek miat mint te ez a liberalis baromsag miat vagyunk olyan nagy sz.rba mint allat
Mert akkor divatnácikám mi a megoldás?
Egyébként én nem gondolnom hogy akkora gond lenne a cigókkal. Persze a jobbik meg a homi gárda ezt hangoztatja mert ezzel a kamuval próbálják magukat népszerűvé tenni. Én nem látok különbséget aközött hogy egy cigó a putriban várja a segélyt, meg aközött hogy a homi gárdás masírozós divatnáci (konkréátan ismerek ilyet) maszek kőművesként dolgozik és egy fillér adót nem fizet közben, a fattyai az én adómból járnak iskolába meg az én adómból kapják a segélyt, meg abból mennek orvoshoz, de terepjáróra meg stukkerra van zsé. Az ilyenek lőném tarkón nem a cigókat.
00:01!
Ismered azt a mondást, hogy nem csak tisztességesnek kell lenni, hanem annak is kell látszani? Miért van az, hogy a Magyar Gárdáról szinte csak a masírozást hallom - pedig tudom, hogy csinálnak mást is, pl. tűzifa aprítás, gáton segédkezés, ételosztás. De nem ez az általános. Miért van az, hogy pl. a Vöröskereszt, a Baptista Szeretetszolgálat viszont csak a segédkezéssel kerül be a köztudatba.
Szóval addig, amíg a MG nem fog többnek látszani egy hőbőrgő katonásdit játszó csapatnál, addig ne is várja el senki, hogy többnek is tartsák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!