Követelmények és irányelvek között is különbséget kell tenni. Akik meg vannak ijedve a követelményektől, nem mindig értik meg az egésznek a lényegét. Mindenki magában hoz döntéseket, és ha nem tartja be az irányelveket előbb utóbb megy. Én így képzelem el a helyzetet.
2009. okt. 8. 20:23
12/20 anonim válasza:
20:21, félre ne érts, magam is szimpatizálok mind2 szervezettel, a szallonacionalsita radikálisokat eléggé lenézem, de a közvetlen közelébe sem az MNA-nak, sem a PHM-nek nem voltam még, úgy próbáltam írni róla, amennyit laikusként lehet.
2009. okt. 25. 23:08
13/20 anonim válasza:
" 20:21, félre ne érts, magam is szimpatizálok mind2 szervezettel, a szallonacionalsita radikálisokat eléggé lenézem, de a közvetlen közelébe sem az MNA-nak, sem a PHM-nek nem voltam még, úgy próbáltam írni róla, amennyit laikusként lehet. "
Ne nézd le őket, mindenki kezdi valahol én úgy szoktam mondani. Sokkal jobbak mint az szdsz. Akinek nem elég / nem megfelelő az amit a radikálisok szellemi közege nyújt az tovább lép.
Én az előbbit javaslom, de mindenképp mindenkinek javaslom hogy azonnal aktivizálja magát.
2009. nov. 18. 18:30
14/20 anonim válasza:
Oké, értem én, a cél nem az ellentétek szítása, na de ilyenek után felmegy az emberben a pumpa, már bocsánat:
Jelenleg igen rossz kapcsolat van a két szervezet között.
2010. okt. 6. 13:04
19/20 vegyu válasza:
Jelenleg jó a viszony. Az MNA felhagyott a lenéző stílusával, a PHM pedig megbocsátott nekik a múltban történtekért. Szent a béke, mindenki járja a maga útját. Újra vannak közös programok is. (Az MNA-ról van szó, és nem az alkalmatlan és seggberúgott ex vezetőről és pár emberéről.)
2014. jan. 24. 09:33
20/20 elRico válasza:
Mára szerencsére ott tart a két mozgalom, hogy egy nem oly távoli jövőben egyesülhet. Közös programok, megemlékezések, táborok.
Egyébként ezt valahogy úgy tudom elképzelni, hogy a PHM viszi a politikai vonalat, az MNA pedig a katonait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!