Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a Magyar Nemzeti...

Mit szóltok a Magyar Nemzeti Arcvonal által létrehozott Egységes Magyarország Mozgalomhoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 10:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
ez a 15:07-esnek szólt
2009. aug. 4. 16:41
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:24

te legalább hungarista vagy pontosan. bizonyára sokkal értékesebb, okosabb és jobb ember vagy nálam, mert mindenkit utálsz, (még a magyar embereket is) aki nem úgy gondolkodik, mint te. ez már egy érdemed.

köszi, én ebből nem kérek.

olvasd el még egyszer amit írtam. a szövegértési képességeiddel nagy problémák vannak.

2009. aug. 5. 14:24
 23/25 anonim ***** válasza:
95%
Neked vannak problámid a szövegértéssel! Ki mondta hogy utálom azokat akik nem értenek velem egyet? Téged sem utállak, nem emlékszem h leírtam volna bárhova is! Látjátok, ez a baj veletek liberális nemgondolkodókkal, nem tudjátok értelmezni a szavakat! Azt mondja az ember nektek, hogy valamiben tévedtek, nektek ebből az jön le mintha azt mondtam volna hogy "utállak", pedig a "tévedtél" és az "utállak" szó között elég nagy a különbség.....
2009. aug. 5. 14:34
 24/25 hauptmann44 ***** válasza:
93%

Mindenről szó esett itt jóformán, csak az EMM-ről nem!

[link]

Itt egy újabb adalék ahhoz hogy mit csinál az EMM. Az EMM-hez megánszemélyek és szervezetek-csoportok is csatlakozhatnak, amennyiben hasznos tagjai lesznek annak. Értelemszerűen Hungarista ellenesek, és mindenféle antifák eleve ki vannak zárva. Az EMM nem tolja a demokratikus diktatúra szerepét, hanem új utakon jár!

2010. okt. 6. 13:01
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Emberek azt észre vette itt bárki is, hogy milyen kategóriában van ez a kérdés? :DDDDD

Kategória: Gyerekvállalás, nevelés > Terhesség

2011. dec. 1. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!